Instapklare woning met 3 slaapkamersInstapklare woning met 3 slaapkamersInstapklare woning met 3 slaapkamersInstapklare woning met 3 slaapkamersInstapklare woning met 3 slaapkamersInstapklare woning met 3 slaapkamersInstapklare woning met 3 slaapkamersInstapklare woning met 3 slaapkamersInstapklare woning met 3 slaapkamersInstapklare woning met 3 slaapkamersInstapklare woning met 3 slaapkamersInstapklare woning met 3 slaapkamersInstapklare woning met 3 slaapkamersInstapklare woning met 3 slaapkamersInstapklare woning met 3 slaapkamersInstapklare woning met 3 slaapkamersInstapklare woning met 3 slaapkamers
Huis - Te huur

€ 379.000

Instapklare woning met 3 slaapkamers

Deze leuke woning met drie slaapkamers is instapkalaar en werd met oog voor detail volledig gerenoveerd en afgewerkt in 2013. Uniek gelegen in een rustige straat, op wandelafstand van vele winkels en openbaar vervoer. Centrum Gent is op fietsafstand!

Binnenkomen gebeurt via de inkomhal vanwaar u toegang heeft tot de zithoek met gashaard, eetplaats en keuken. De keuken is volledig geinstaleerd en kijkt uit op de zuidwest gerichte tuin. Achteraan de woning is een ruime badkamer met bad, toilet, dubbele wastafel en douche met stoomcabine. Eveneens op het gelijkvloer is er toegang tot de droge kelder en een praktische wasplaats / berging.

Op de eerste verdieping is er een ruime slaapkamer met aansluitende dressing, afzonderlijk toilet en een tweede slaapkamer welke eveneens toegang verschaft tot een derde slaapkamer op zolder.

Deze zeer energiezunige woning werd uitgerust met 16 zonnepanelen en heeft een EPC label A!

De woning sluit achteraan aan op een toegangsweg welke leidt naar een garagebox die u indien gewenst kan huren.

Mis deze unieke parel niet! Maak snel een afspraak telefonisch op het nummer 0475 58 00 38 of via mail naar jan@properties-makelaars.be (BIV Nummer: 514818).

Referentie:
VK22027
Bouwjaar:
1960
Slaapkamers:
3
Badkamers:
1
Grondoppervlakte:
198 m²
Bewoonbare oppervlakte:
135 m²

Energie certificaat

EPC score:
94 kWh/m²/jaar
94

Stedenbouwkundige informatie

Dagvaarding:
Nee
O-peil:
niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
€ 379.000

Jouw makelaar