RUIME VILLA aan het KLUISBOS RUIME VILLA aan het KLUISBOS RUIME VILLA aan het KLUISBOS RUIME VILLA aan het KLUISBOS RUIME VILLA aan het KLUISBOS RUIME VILLA aan het KLUISBOS RUIME VILLA aan het KLUISBOS RUIME VILLA aan het KLUISBOS RUIME VILLA aan het KLUISBOS RUIME VILLA aan het KLUISBOS RUIME VILLA aan het KLUISBOS RUIME VILLA aan het KLUISBOS RUIME VILLA aan het KLUISBOS RUIME VILLA aan het KLUISBOS RUIME VILLA aan het KLUISBOS RUIME VILLA aan het KLUISBOS RUIME VILLA aan het KLUISBOS RUIME VILLA aan het KLUISBOS RUIME VILLA aan het KLUISBOS RUIME VILLA aan het KLUISBOS RUIME VILLA aan het KLUISBOS RUIME VILLA aan het KLUISBOS RUIME VILLA aan het KLUISBOS RUIME VILLA aan het KLUISBOS
Villa - Te huur

€ 495.000

RUIME VILLA aan het KLUISBOS

Rustig gelegen villa aan het Kluisbos! Ruime villa op groot perceel met 4 slaapkamers en 2 badkamers, aparte dubbele garage met achterliggende ontspanningsruimte. Panoramisch zicht in de tuin. Mogelijkheid tot aankoop van een naastliggende weide van +/- 800m². Ideaal voor mensen op zoek naar rust, ruimte en groen.

Indeling van de woning: inkom, gastentoilet, eethoek, berging, ruime open keuken, gezellige open leefruimte, bureau/slaapkamer, badkamer met bad , badkamer met douche en ruime 3 slaapkamers en een kelder.
Ruime garage met kelder, aansluitend een ruime ontspanningsruimte met jacuzzi, sauna en douche.

Voor een bezichtiging contacteer Sebastian op het nummer 0497 12 60 26 of sebastian@properties-makelaars.be
Referentie:
4733785
Bouwjaar:
1972
Slaapkamers:
4
Badkamers:
1
Grondoppervlakte:
2121 m²
Bewoonbare oppervlakte:
224 m²

Energie certificaat

EPC score:
630 kWh/m²/jaar
630

Stedenbouwkundige informatie

Voorkooprecht:
Nee
Dagvaarding:
Nee
Verkavelingvergunning:
Nee
Bouwvergunning:
Ja
O-peil:
niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
€ 495.000

Jouw makelaar