Gerenoveerde rijwoning met 3 slaapkamers Gerenoveerde rijwoning met 3 slaapkamers Gerenoveerde rijwoning met 3 slaapkamers Gerenoveerde rijwoning met 3 slaapkamers Gerenoveerde rijwoning met 3 slaapkamers Gerenoveerde rijwoning met 3 slaapkamers Gerenoveerde rijwoning met 3 slaapkamers Gerenoveerde rijwoning met 3 slaapkamers Gerenoveerde rijwoning met 3 slaapkamers Gerenoveerde rijwoning met 3 slaapkamers Gerenoveerde rijwoning met 3 slaapkamers Gerenoveerde rijwoning met 3 slaapkamers Gerenoveerde rijwoning met 3 slaapkamers Gerenoveerde rijwoning met 3 slaapkamers Gerenoveerde rijwoning met 3 slaapkamers
Eengezinswoning - Te huur

€ 235.000

Gerenoveerde rijwoning met 3 slaapkamers

Deze instapklare rijwoning met drie slaapkamers is perfect gelegen in de gekende Bloemekenswijk van Gent, nabij het Van Beverenplein, en dus met een schitterende mobiscore van 9,2/10 : openbaar vervoer, scholen, winkels, sport & ontspanning, alles in een directe omgeving !

Die typische gevel in rode baksteen en een strakke raampartij is het visitekaartje van deze gerenoveerde en heel praktische woning.

Op het gelijkvloers heb je een aparte inkom, een grote leefruimte, een ingerichte moderne keuken en gastentoilet.
Via een plaatsbesparende wenteltrap komen we op de eerste verdieping met twee ruime slaapkamers en een gezellig buitenterrasje.
Op de tweede verdieping is er de derde slaapkamer en een grote badkamer, ingericht met een enkele lavabo, een groot ovalen ligbad met douche en een toilet.

In de badkamer is ook de CV-installatie op gas geïnstalleerd en is er voldoende plaats en aansluitingsmogelijkheden voor een wasmachine met droogkast.

Kortom een opportuniteit voor de snelle beslisser, die klaar staat om te verhuizen naar deze bruisende wijk van Gent !

Interesse in een bezoekmoment met PIERRE : Tel 0495/28.85.25 of mail : pierre@properties-makelaars.be
Referentie:
4936529
Slaapkamers:
3
Badkamers:
1
Grondoppervlakte:
51 m²
Bewoonbare oppervlakte:
115 m²

Stedenbouwkundige informatie

Voorkooprecht:
Nee
Dagvaarding:
Nee
Verkavelingvergunning:
Nee
Bouwvergunning:
Ja
Terrein Bestemming:
woongebied
€ 235.000

Jouw makelaar