Ruime woning met mooie tuin!Ruime woning met mooie tuin!Ruime woning met mooie tuin!Ruime woning met mooie tuin!Ruime woning met mooie tuin!Ruime woning met mooie tuin!Ruime woning met mooie tuin!Ruime woning met mooie tuin!Ruime woning met mooie tuin!Ruime woning met mooie tuin!Ruime woning met mooie tuin!Ruime woning met mooie tuin!Ruime woning met mooie tuin!Ruime woning met mooie tuin!Ruime woning met mooie tuin!Ruime woning met mooie tuin!Ruime woning met mooie tuin!Ruime woning met mooie tuin!Ruime woning met mooie tuin!




Huis - Te huur

€ 649.000

Ruime woning met mooie tuin!

In de groene omgeving van Latem, op een boogscheut van De Pinte, ligt deze ruime gezinswoning op een perceel van 780m2.

Het gelijkvloers heeft een inkomhal, badkamer (bad en douche), 2 slaapkamers, bureau, keuken en leefruimte met aansluitend de veranda die uitkijkt op de mooie ZW georienteerde tuin. Je kan je wagen kwijt op de oprit of in de dubbele garage (geautomatiseerde poort).

Op de bovenverdieping zijn er nog eens 4 slaapkamers.

Pluspunten zijn de bewoonbare oppervlakte, het gunstige epc en de plannen om van deze straat een fietsstraat te maken die Latem verbindt met De Pinte. Mits wat opfrissing de ideale gezinswoning voor wie rustig wil wonen en toch overal dichtbij wil zijn!

Deze woning kan bezocht worden op afspraak. Bel Willem op 0474/69.35.56

Referentie:
VK23001
Bouwjaar:
1972
Slaapkamers:
6
Badkamers:
1
Grondoppervlakte:
760 m²
Bewoonbare oppervlakte:
271 m²

Energie certificaat

EPC score:
179 kWh/m²/jaar
179
EPC code:
2793959

Stedenbouwkundige informatie

Voorkooprecht:
Nee
Dagvaarding:
Nee
Verkavelingvergunning:
Ja
Bouwvergunning:
Ja
Terrein Bestemming:
woongebied
€ 649.000

Jouw makelaar

Willem-Alexander Bossaert