Vrijstaande, energiezuinige nieuwbouwwoning!Vrijstaande, energiezuinige nieuwbouwwoning!Vrijstaande, energiezuinige nieuwbouwwoning!Vrijstaande, energiezuinige nieuwbouwwoning!Vrijstaande, energiezuinige nieuwbouwwoning!Vrijstaande, energiezuinige nieuwbouwwoning!Vrijstaande, energiezuinige nieuwbouwwoning!Vrijstaande, energiezuinige nieuwbouwwoning!Vrijstaande, energiezuinige nieuwbouwwoning!Vrijstaande, energiezuinige nieuwbouwwoning!Vrijstaande, energiezuinige nieuwbouwwoning!Vrijstaande, energiezuinige nieuwbouwwoning!Vrijstaande, energiezuinige nieuwbouwwoning!Vrijstaande, energiezuinige nieuwbouwwoning!Vrijstaande, energiezuinige nieuwbouwwoning!Vrijstaande, energiezuinige nieuwbouwwoning!Vrijstaande, energiezuinige nieuwbouwwoning!
Huis - Te huur

€ 385.000

Vrijstaande, energiezuinige nieuwbouwwoning!

Deze nieuwe woning is rustig en landelijk gelegen in een doodlopende straat. Toch heb je alles in de buurt: dicht bij het dorp van Desselgem, winkels, scholen, ...  én op een boogscheut van Waregem.

Deze woning heeft een aangename inkomhal met vestiaire en gastentoilet. De living en keuken vormen een open, lichtrijke ruimte met aansluitend een praktische berging. Op de bovenverdieping zijn er drie ruime slaapkamers, een grote badkamer met bad en douche, een apart toilet en extra bergruimte.

Typerend voor de woning zijn de vele ramen, de kwalitatieve afwerking, de toepassing van domotica en de energiezuinigheid (vloerverwarming & zonnepanelen). Zorgeloos wonen of verhuren de komende jaren! 

U kan nog naar eigen smaak de woning schilderen en de tuin afwerken! Er is ook de mogelijkheid om een carport te plaatsen.

Nieuwsgierig naar deze woning? Bel voor een afspraak: 0474/693.556!
Referentie:
VK23009
Bouwjaar:
2022
Slaapkamers:
3
Badkamers:
1
Grondoppervlakte:
466 m²
Bewoonbare oppervlakte:
145 m²

Energie certificaat

EPC score:
12 kWh/m²/jaar
12
EPC code:
3040-G-OMV_2018035911/EP18299/A010/D01/SD001

Stedenbouwkundige informatie

Voorkooprecht:
Nee
Dagvaarding:
Nee
Verkavelingvergunning:
Ja
Bouwvergunning:
Ja
Terrein Bestemming:
Woongebied met landelijk karakter
€ 385.000

Jouw makelaar

Willem-Alexander Bossaert