Bel-etage woning met 2 slaapkamers te ZeleBel-etage woning met 2 slaapkamers te ZeleBel-etage woning met 2 slaapkamers te ZeleBel-etage woning met 2 slaapkamers te ZeleBel-etage woning met 2 slaapkamers te ZeleBel-etage woning met 2 slaapkamers te ZeleBel-etage woning met 2 slaapkamers te ZeleBel-etage woning met 2 slaapkamers te ZeleBel-etage woning met 2 slaapkamers te ZeleBel-etage woning met 2 slaapkamers te ZeleBel-etage woning met 2 slaapkamers te ZeleBel-etage woning met 2 slaapkamers te ZeleBel-etage woning met 2 slaapkamers te ZeleBel-etage woning met 2 slaapkamers te ZeleBel-etage woning met 2 slaapkamers te ZeleBel-etage woning met 2 slaapkamers te ZeleBel-etage woning met 2 slaapkamers te ZeleBel-etage woning met 2 slaapkamers te ZeleBel-etage woning met 2 slaapkamers te ZeleBel-etage woning met 2 slaapkamers te Zele
Eengezinswoning - Te huur

€ 945

Bel-etage woning met 2 slaapkamers te Zele

Deze knap gerenoveerde bel-etage woning is centraal gelegen in Zele, in een verkeersluwe straat met ruime parkeermogelijkheden.

Deze huurwoning is voorzien van alle comfort, grote lichtrijke ruimtes, een verfijnde afwerking, leuke interieur elementen, de nodige aansluitingen voor internet en dus perfect op maat van een jong en dynamisch gezin.

De praktische indeling van de woning is volgt :

Op het gelijkvloers is er de open inkom, de grote garage met automatische sectionale poort; aan de achterzijde is er de badkamer met lavabo, douche, toilet, een handige spoelbak, aansluitmogelijkheden voor een wasmachine en droogkast en een directe doorgang naar het terras en de mooie en zonovergoten zuid-georiënteerde tuin.

Op de eerste verdieping is er de grote lichtrijke leefruimte met een open trap naar het tweede verdiep, aansluitend is er de moderne, volledige ingerichte keuken met inductieplaat, dubbele inox spoelbak, hete lucht oven, frigo, een extra berging, en een hoogte-terras met panoramisch zicht over de onderhoudsvriendelijke tuin.

Op de tweede verdieping is er de centrale nachthal die toegang geeft tot twee grote slaapkamers en toilet; een eerste en tevens de grootste slaapkamer is gesitueerd aan de voorzijde van de woning, de tweede aan de achterzijde.

De vernieuwde CV-installatie op gas zorgt voor een energiezuinige verwarming van de woning, die ook een optimaal EPC van 141 kWh ( jaar m2 ) heeft.

Interesse in een bezoek : contacteer asap Pierre van Properties-Makelaars op tel : 0495/28.85.25 of mail naar pierre@properties-makelaars.be.

 

 

Referentie:
VH23010
Slaapkamers:
2
Badkamers:
1
Grondoppervlakte:
230 m²
Bewoonbare oppervlakte:
140 m²
Oppervlakte tuin:
170 m²

Energie certificaat

Asbestattest aanwezig:
Nee
€ 945

Jouw makelaar