Mooie en ruime nieuwbouw in het centrum van Afsnee.Mooie en ruime nieuwbouw in het centrum van Afsnee.Mooie en ruime nieuwbouw in het centrum van Afsnee.Mooie en ruime nieuwbouw in het centrum van Afsnee.Mooie en ruime nieuwbouw in het centrum van Afsnee.Mooie en ruime nieuwbouw in het centrum van Afsnee.Mooie en ruime nieuwbouw in het centrum van Afsnee.Mooie en ruime nieuwbouw in het centrum van Afsnee.Mooie en ruime nieuwbouw in het centrum van Afsnee.Mooie en ruime nieuwbouw in het centrum van Afsnee.Mooie en ruime nieuwbouw in het centrum van Afsnee.Mooie en ruime nieuwbouw in het centrum van Afsnee.Mooie en ruime nieuwbouw in het centrum van Afsnee.
Huis - Te huur

€ 1.190

Mooie en ruime nieuwbouw in het centrum van Afsnee.

In het pitoreske Afsnee (St-Denijs-Westrem), op de grens met St-Martens-Latem en op een boogscheut van Gent bevindt zich deze energiezuinige nieuwbouwwoning.
De woning omvat op de gelijkvloers een inkomhal, toilet, berging, heel ruime living, op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers en een badkamer met bad en douche. op de 2 de verdieping vindt met een ruim afgewerkte polyvalente ruimte welke dienst kan doen als slaapkamer, hobbykamer, werkplaats,..
Energiezuinige nieuwbouwwoning voorzien van 8 zonnepanelen, warmtepomp, ventilatiesysteem,....
Wees er snel bij woningen van een dergelijke kwaliteit komen niet snel te huur.
Voor info of bezoek bel kennet op 0472/71 81 71
Slaapkamers:
4
Badkamers:
1
Bewoonbare oppervlakte:
180 m²

Stedenbouwkundige informatie

€ 1.190

Jouw makelaar

Kenneth De Wannemaeker