App vlakbij Watersportbaan en station Gent-St-PietersApp vlakbij Watersportbaan en station Gent-St-PietersApp vlakbij Watersportbaan en station Gent-St-PietersApp vlakbij Watersportbaan en station Gent-St-PietersApp vlakbij Watersportbaan en station Gent-St-PietersApp vlakbij Watersportbaan en station Gent-St-PietersApp vlakbij Watersportbaan en station Gent-St-PietersApp vlakbij Watersportbaan en station Gent-St-PietersApp vlakbij Watersportbaan en station Gent-St-PietersApp vlakbij Watersportbaan en station Gent-St-PietersApp vlakbij Watersportbaan en station Gent-St-Pieters
Appartement - Te huur

€ 880

App vlakbij Watersportbaan en station Gent-St-Pieters

Voor info of bezoek: willem@properties-makelaars.be

Magnifiek gelegen appartement in de nabijheid van de watersportbaan en het station Gent-Sint-Pieters.
Heel rustige residentie met hoofdzakelijk eigenaar-bewoners. Het gebouw werd onlangs aan de buitenzijde volledig vernieuwd en omvat op de 10de verdieping dit ruim appartement met ruim terras en zicht op de torens van Gent.
Het appartement omvat 2 slaapkamers, een nieuwe badkamer met bad/douche en ingebouwde was/droogmachine en een lavabo, apart toilet, ruime living, keuken, inkomhal met vestiaire en een terras over de volledige breedte van het appartement.

Huurprijs/maand: € 800 + € 50 bijdrage in syndic kosten
Gas en water zijn collectief. Hiervoor wordt een provisie gevraagd van €100/maand. Op het einde van het jaar wordt dit verrekend met het werkelijke verbruik.

Voor info of bezoek: willem@properties-makelaars.be
Referentie:
4967523
Slaapkamers:
2
Badkamers:
1
Grondoppervlakte:
100 m²
Bewoonbare oppervlakte:
88 m²

Energie certificaat

EPC score:
228 kWh/m²/jaar
228
EPC code:
2260481

Stedenbouwkundige informatie

O-peil:
niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
€ 880

Jouw makelaar

Willem-Alexander Bossaert