Prachtig grondgebonden appartement te Ename.Prachtig grondgebonden appartement te Ename.Prachtig grondgebonden appartement te Ename.Prachtig grondgebonden appartement te Ename.Prachtig grondgebonden appartement te Ename.Prachtig grondgebonden appartement te Ename.Prachtig grondgebonden appartement te Ename.Prachtig grondgebonden appartement te Ename.Prachtig grondgebonden appartement te Ename.
Appartement - Te huur

€ 235.000

Prachtig grondgebonden appartement te Ename.

Maak kennis met dit schitterend project, waar natuur, licht en duurzaamheid de peilers zijn waarin jong en oud zich thuis zal voelen.
Op slechts 6 min. van Oudenaarde en 34 min. van Gent via de N60 realiseren we dit prachtig, modern project. De site grenst in het westen aan de archeologische site van het Provinciaal Erfgoedcentrum, in het gewestplan omschreven als gebied met toeristische waarde.
Door het concept van doorzon-appartementen geniet elk appartement van beide belevingen.

De troeven zijn de hedendaagse architectuur met ruime terrassen en tuinen. Met terrassen van 10m² à 13m² en ruime staanplaatsen is dit project een uitzondering in hedendaagse projectbouw. Staanplaatsen en bergingen zijn een extra kost:
- Staanplaats: 12.500 EUR
- Berging: 4.000 EUR

Het gebouw omvat 7 appartementen, dewelke centraal toegankelijk zijn langs de oostelijke zijde van het gebouw. De aansluiting van het openbaar domein met het inkomgeheel van de nieuwe meergezinswoning wordt drempelvrij uitgevoerd. Er wordt een mix gegenereerd van verschillende types appartementen (1-, 2- en 3-slaapkamer appartementen, een duplex, en hoekappartementen), waarbij elk appartement bijkomende berging in de kelder heeft en gebruik kan maken van het gemeenschappelijke afvallokaal.

Voor meer informatie:
www.residentiejames.be
0472 71 81 71
Referentie:
VK21021
Bouwjaar:
2022
Slaapkamers:
2
Badkamers:
1
Bewoonbare oppervlakte:
95 m²
Oppervlakte tuin:
38 m²

Stedenbouwkundige informatie

Voorkooprecht:
Nee
Bouwvergunning:
Ja
Terrein Bestemming:
woongebied
O-peil:
niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Documenten en plannen

€ 235.000

Jouw makelaar

Kenneth De Wannemaeker