Te renoveren burgerwoning in SleidingeTe renoveren burgerwoning in SleidingeTe renoveren burgerwoning in SleidingeTe renoveren burgerwoning in SleidingeTe renoveren burgerwoning in SleidingeTe renoveren burgerwoning in SleidingeTe renoveren burgerwoning in SleidingeTe renoveren burgerwoning in SleidingeTe renoveren burgerwoning in SleidingeTe renoveren burgerwoning in SleidingeTe renoveren burgerwoning in SleidingeTe renoveren burgerwoning in SleidingeTe renoveren burgerwoning in SleidingeTe renoveren burgerwoning in SleidingeTe renoveren burgerwoning in SleidingeTe renoveren burgerwoning in SleidingeTe renoveren burgerwoning in SleidingeTe renoveren burgerwoning in SleidingeTe renoveren burgerwoning in SleidingeTe renoveren burgerwoning in SleidingeTe renoveren burgerwoning in SleidingeTe renoveren burgerwoning in SleidingeTe renoveren burgerwoning in SleidingeTe renoveren burgerwoning in Sleidinge




Huis - Te huur

€ 175.000

Te renoveren burgerwoning in Sleidinge

Deze klassieke burgerwoning met een charmant trapgeveltje is rustig gelegen nabij het centrum van de gemeente Sleidinge.
Openbaar vervoer, scholen, winkels en gemeenschapsvoozieningen zijn in de onmiddelijke omgeving of op wandelafstand.

Mits een grondige en doordachte renovatie kan dit een schitterende gezinswoning worden.

De huidige indeling is als volgt :

Op het gelijkvloers is er een statige inkom die toegang heeft tot een voorkamer - die als ontvangstruimte of bureau kan ingericht worden - en een grote lichtrijke leefruimte/eetkamer met open zicht op tuin via een grote glaspartij;  aansluitend is er de opnieuw in te richten keuken, met grote bijkeuken, toilet en een ruim werkatelier.

Achteraan de zonovergoten tuin is er een kleine garagebox met een aparte uitweg op de Langendam : super handig om de fietsen of motors te stallen.

Op het tussenverdiep is er de badkamer met toilet. Onder deze voutekamer is er een keldertje.
Het verdiep onder het zadeldak, is nu ingedeeld met houten tussenwanden in een aantal slaapkamers en bergruimtes, waarbij de dakstructuur in sommige gedeelten duidelijk zichtbaar is.

De vele authentieke stijl- en bouwelementen in deze woning kunnen zeker behouden blijven en zullen aan de totaalrenovatie een extra cachet en sfeer geven van weleer.

Heb jij interesse om deze woning grondig te verbouwen met een verbluffend eindresultaat ?
Contacteer dan Pierre voor een leuk en informatief bezoekmoment op tel : 0495/28.85.25 of mail : pierre@properties-makelaars.be
Referentie:
VK22041
Bouwjaar:
1900
Slaapkamers:
3
Badkamers:
1
Grondoppervlakte:
265 m²
Bewoonbare oppervlakte:
140 m²
Oppervlakte tuin:
170 m²

Energie certificaat

EPC score:
512 kWh/m²/jaar
512
EPC code:
2667263

Stedenbouwkundige informatie

Voorkooprecht:
Nee
Dagvaarding:
Nee
Verkavelingvergunning:
Nee
Bouwvergunning:
Nee
Terrein Bestemming:
woongebied
€ 175.000

Jouw makelaar