Gerenoveerde woning te AsteneGerenoveerde woning te AsteneGerenoveerde woning te AsteneGerenoveerde woning te AsteneGerenoveerde woning te AsteneGerenoveerde woning te AsteneGerenoveerde woning te AsteneGerenoveerde woning te AsteneGerenoveerde woning te AsteneGerenoveerde woning te AsteneGerenoveerde woning te AsteneGerenoveerde woning te AsteneGerenoveerde woning te AsteneGerenoveerde woning te AsteneGerenoveerde woning te AsteneGerenoveerde woning te AsteneGerenoveerde woning te AsteneGerenoveerde woning te AsteneGerenoveerde woning te AsteneGerenoveerde woning te AsteneGerenoveerde woning te AsteneGerenoveerde woning te AsteneGerenoveerde woning te AsteneGerenoveerde woning te AsteneGerenoveerde woning te AsteneGerenoveerde woning te Astene




Huis - Te huur

€ 299.000

Gerenoveerde woning te Astene

Mooi, gerenoveerde woning te Astene. De woning omvat een ruime inkomhal, een kelder, een ruime open keuken en een mooi living, een toilet en wasplaats en koer.
Op de verdieping drie ruime slaapkamers, een badkamer (inloopdouche, dubbele lavabo en toilet) en een nog in te richten zolder.
Bij de renovatie werden alle muren geïsoleerd en is werkelijk alles vernieuwd. De leidingen voor verwarming en elektriciteit werden reeds voorzien op de zolder.
Mits isoleren van de zolderruimte zal een heel gunstig Epc bekomen worden.
Ideale starterswoning of investering.
Voor info of bezoek bel Kenneth op 0472/71 81 71
Slaapkamers:
3
Badkamers:
1
Grondoppervlakte:
107 m²
Bewoonbare oppervlakte:
160 m²

Energie certificaat

EPC score:
230 kWh/m²/jaar
230
EPC code:
2673622

Stedenbouwkundige informatie

Voorkooprecht:
Nee
Dagvaarding:
Nee
Verkavelingvergunning:
Nee
Bouwvergunning:
Ja
O-peil:
niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
€ 299.000

Jouw makelaar

Kenneth De Wannemaeker