Architecturale villa te Sint-Martens-LatemArchitecturale villa te Sint-Martens-LatemArchitecturale villa te Sint-Martens-LatemArchitecturale villa te Sint-Martens-LatemArchitecturale villa te Sint-Martens-LatemArchitecturale villa te Sint-Martens-LatemArchitecturale villa te Sint-Martens-LatemArchitecturale villa te Sint-Martens-LatemArchitecturale villa te Sint-Martens-LatemArchitecturale villa te Sint-Martens-LatemArchitecturale villa te Sint-Martens-LatemArchitecturale villa te Sint-Martens-LatemArchitecturale villa te Sint-Martens-LatemArchitecturale villa te Sint-Martens-LatemArchitecturale villa te Sint-Martens-LatemArchitecturale villa te Sint-Martens-LatemArchitecturale villa te Sint-Martens-LatemArchitecturale villa te Sint-Martens-LatemArchitecturale villa te Sint-Martens-LatemArchitecturale villa te Sint-Martens-LatemArchitecturale villa te Sint-Martens-LatemArchitecturale villa te Sint-Martens-LatemArchitecturale villa te Sint-Martens-LatemArchitecturale villa te Sint-Martens-LatemArchitecturale villa te Sint-Martens-LatemArchitecturale villa te Sint-Martens-LatemArchitecturale villa te Sint-Martens-LatemArchitecturale villa te Sint-Martens-LatemArchitecturale villa te Sint-Martens-Latem
Huis - Te huur

€ 1.895.000

Architecturale villa te Sint-Martens-Latem

Deze unieke villa is uiterst residentieel gelegen in het hartje van het Warandebos te Sint-Martens-Latem.
Absolute rust, stilte en privacy kenmerken deze groene oase.

Een elegante tuinvijver, een immergroen gazon, diverse sierstruiken en -planten, prachtige hoogstammmige bomen en een zonovergoten terras omarmen deze mooie moderne villa.

De grote glaspartijen aan de achterzijde van de woning geven aan alle leefruimtes een bijzondere lichtinval en artistieke sfeer, waarbij de talrijke architecturale bouw- en designelementen perfect tot hun recht komen. De royale ruimtes vloeien naadloos in elkaar en accentueren het open karakter van de woning in zijn speelse harmonie met natuur en water.

Het mezzanine-bureau heeft zicht op de leefruimte, zithoek, eetkamer en inkomhal, en in het verlengde de volledig ingerichte keuken.
Een knusse TV-kamer ligt geborgen in een klein verlaagd woongedeelte.

Gestyleerde (open) trappen verbinden de verschillende niveaus en verdiepingen met elkaar :

Op de eerste verdieping bevindt zich de master-bedroom met dressing en aansluitend de badkamer met ligbad en douche.
De master heeft een fenomenaal uitzicht op de sfeervolle tuin.
Ook zijn er twee communicerende slaapkamers, met bijhorende badkamer, die uitkijken op de voortuin en de ruime parking van de villa.

Op de tweede verdieping is er de grote gezellige hobbyruimte met een schitterend panoramisch zicht.

Comfortabel is de dubbele garage met extra berging en de vlotte doorgang naar het keldergedeelte dat bestaat uit een aparte technische ruimte, twee stockageplaatsen (oa. een wijnkelder ) en een toegang tot de handige kruipruimte.

Deze villa is verrassend open, lichtrijk en stijlvol in al zijn facetten, een echte droom om in te wonen en voluit te genieten van het leven in het pittoreske Latem. ;-)

Interesse in een belevingsmoment ? Contacteer Pierre op tel : 0495/28.85.25 of email : pierre@properties-makelaars.be

Referentie:
5152490
Bouwjaar:
1991
Slaapkamers:
4
Badkamers:
2
Grondoppervlakte:
2861 m²
Bewoonbare oppervlakte:
399 m²
Oppervlakte tuin:
2594 m²

Energie certificaat

EPC score:
333 kWh/m²/jaar
333
EPC code:
0002611288

Stedenbouwkundige informatie

Voorkooprecht:
Nee
Dagvaarding:
Nee
Verkavelingvergunning:
Ja
Bouwvergunning:
Ja
Terrein Bestemming:
woonpark
€ 1.895.000

Jouw makelaar