Villa te Amakers Deinze (Bachte-Maria-Leerne)Villa te Amakers Deinze (Bachte-Maria-Leerne)Villa te Amakers Deinze (Bachte-Maria-Leerne)Villa te Amakers Deinze (Bachte-Maria-Leerne)Villa te Amakers Deinze (Bachte-Maria-Leerne)Villa te Amakers Deinze (Bachte-Maria-Leerne)Villa te Amakers Deinze (Bachte-Maria-Leerne)Villa te Amakers Deinze (Bachte-Maria-Leerne)Villa te Amakers Deinze (Bachte-Maria-Leerne)Villa te Amakers Deinze (Bachte-Maria-Leerne)Villa te Amakers Deinze (Bachte-Maria-Leerne)Villa te Amakers Deinze (Bachte-Maria-Leerne)Villa te Amakers Deinze (Bachte-Maria-Leerne)Villa te Amakers Deinze (Bachte-Maria-Leerne)Villa te Amakers Deinze (Bachte-Maria-Leerne)Villa te Amakers Deinze (Bachte-Maria-Leerne)Villa te Amakers Deinze (Bachte-Maria-Leerne)Villa te Amakers Deinze (Bachte-Maria-Leerne)Villa te Amakers Deinze (Bachte-Maria-Leerne)Villa te Amakers Deinze (Bachte-Maria-Leerne)Villa te Amakers Deinze (Bachte-Maria-Leerne)
Huis - Te huur

€ 495.000

Villa te Amakers Deinze (Bachte-Maria-Leerne)

Deze woning bezoeken? Contacteer Willem op 0474/69.35.56 of willem@properties-makelaars.be

Zeer leuke woning! Je vindt deze woning in de zeer gegeerde buurt Amakers te Bachte-Maria-Leerne. Rustig gelegen tussen Gent en Deinze en toch alles dichtbij, zoals scholen, winkels, het Kasteel van Ooidonk, de charmante dorpskernen van Latem en Deurle, etc.

De woning staat op een perceel van 927m2 en biedt rondom een zicht op de tuin. Voor de woning is er plaats om meerdere auto’s te parkeren.

De ruime inkomhal met gastentoilet geeft toegang tot een eerste ruime slaapkamer of bureauruimte (geschikt voor een beroepsactiviteit). De leefruimte met eetplaats heeft een houthaard. Aansluitend is er de keuken met wasplaats, toegang tot de kelder en voldoende berging. Van hieruit is ook de garage bereikbaar.

Op de eerste verdieping is er een badkamer met bad en douche, alsook een apart toilet. Er zijn drie zeer ruime slaapkamers waarvan één met dressingruimte.

Buiten is het zeer aangenaam vertoeven in een groene oase. Je hebt er volledige privacy (geen inkijk) op het grote terras, omgeven door een weelderig aangelegde tuin met vijver.

Deze woning bezoeken? Contacteer Willem op 0474/69.35.56 of willem@properties-makelaars.be
Referentie:
VK23002
Bouwjaar:
1996
Slaapkamers:
4
Badkamers:
1
Grondoppervlakte:
927 m²
Bewoonbare oppervlakte:
267 m²

Energie certificaat

EPC score:
224 kWh/m²/jaar
224
EPC code:
2860737

Stedenbouwkundige informatie

Voorkooprecht:
Nee
Dagvaarding:
Nee
Verkavelingvergunning:
Ja
Bouwvergunning:
Ja
Terrein Bestemming:
woongebied
€ 495.000

Jouw makelaar

Willem-Alexander Bossaert