Centraal gelegen instapklare woningCentraal gelegen instapklare woningCentraal gelegen instapklare woningCentraal gelegen instapklare woningCentraal gelegen instapklare woningCentraal gelegen instapklare woningCentraal gelegen instapklare woningCentraal gelegen instapklare woningCentraal gelegen instapklare woningCentraal gelegen instapklare woningCentraal gelegen instapklare woningCentraal gelegen instapklare woningCentraal gelegen instapklare woningCentraal gelegen instapklare woningCentraal gelegen instapklare woningCentraal gelegen instapklare woningCentraal gelegen instapklare woningCentraal gelegen instapklare woningCentraal gelegen instapklare woning




Huis - Te huur

€ 225.000

Centraal gelegen instapklare woning

Robuuste woning gelegen op een boogscheut van het centrum van Ronse met een panoramisch zicht op een groene omgeving. De woning is zeer goed onderhouden en is door de jaren heen up-to-date gehouden. De woning is goed geïsoleerd, voorzien van dubbele beglazing en er is recent nog een energiezuinige condenserende gasketel geplaatst. De woning wordt verwarmd op gas via een centrale verwarming.

De indeling van de woning is als volgt: op de gelijkvloers bevinden zich de leefruimte, aansluitend de keuken, badkamer, veranda en berging. Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers. Tevens is er nog een ruime zolder die gemakkelijk toegankelijk is en eventueel ook nog kan omgevormd worden naar een ruime slaapkamer of hobbykamer.

Buiten is er aansluitend aan de veranda een zonnig terras met een buitenberging. Achteraan de tuin bevindt er zich nog een tuinhuis met daarachter nog een kippenren.

Meer info of een bezoek plannen? Contacteer Sebastian op het nummer 0497 12 60 26 of mail sebastian@properties-makelaars.be
Slaapkamers:
3
Badkamers:
1
Grondoppervlakte:
430 m²
Bewoonbare oppervlakte:
136 m²

Energie certificaat

EPC score:
236 kWh/m²/jaar
236
EPC code:
2636377

Stedenbouwkundige informatie

Voorkooprecht:
Nee
Dagvaarding:
Nee
Verkavelingvergunning:
Nee
Bouwvergunning:
Nee
Terrein Bestemming:
woongebied
€ 225.000

Jouw makelaar