Goed gelegen te renoveren villaGoed gelegen te renoveren villaGoed gelegen te renoveren villaGoed gelegen te renoveren villaGoed gelegen te renoveren villaGoed gelegen te renoveren villaGoed gelegen te renoveren villaGoed gelegen te renoveren villaGoed gelegen te renoveren villaGoed gelegen te renoveren villaGoed gelegen te renoveren villaGoed gelegen te renoveren villaGoed gelegen te renoveren villaGoed gelegen te renoveren villaGoed gelegen te renoveren villaGoed gelegen te renoveren villaGoed gelegen te renoveren villaGoed gelegen te renoveren villaGoed gelegen te renoveren villa
Huis - Te huur

€ 535.000

Goed gelegen te renoveren villa

Gelegen in Sint-Martens-Latem en op de grens met De Pinte verkopen we deze statige, te renoveren villa op een perceel van 1104m2. Alle nodige voorzieningen, scholen, winkels en openbaar vervoer zijn in de buurt!

Op het gelijkvloers vind je een ruime inkomhal, die toegang geeft tot een gastentoilet, een eerste ruime slaapkamer of bureauruimte en een lichtrijke leefruimte met aansluitend keuken, wasplaats/bergplaats en garage.

Op de eerste verdieping zijn er 3 zeer ruime slaapkamers, een badkamer met bad en toilet en daarbovenop nog eens een ruime zolder.

Aan de zijkant van het huis kan je vertoeven op een terras, maar aan de achterkant geniet je van volledige privacy in de grote tuin.

Mogelijk aankoop met slechts 1% registratierechten (mits voorwaarden), weliswaar renovatieverplichting.

Meer info of een afspraak, bel Willem 0474/693.556 (of mail willem@properties-makelaars.be, maar een beller is sneller!).
Referentie:
VK23023B
Bouwjaar:
1971
Slaapkamers:
4
Badkamers:
1
Grondoppervlakte:
1104 m²
Bewoonbare oppervlakte:
199 m²

Energie certificaat

EPC score:
567 kWh/m²/jaar
567
EPC code:
2910398
Asbestattest aanwezig:
Ja

Stedenbouwkundige informatie

Voorkooprecht:
Nee
Dagvaarding:
Nee
Verkavelingvergunning:
Nee
Bouwvergunning:
Ja
Terrein Bestemming:
woongebied
O-peil:
niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
Overstromingsrisico 2023:
Klasse A (geen kans)
G-score:
A
P-score:
A
€ 535.000

Jouw makelaar

Willem-Alexander Bossaert