Charmante woning in een groene omgevingCharmante woning in een groene omgevingCharmante woning in een groene omgevingCharmante woning in een groene omgevingCharmante woning in een groene omgevingCharmante woning in een groene omgevingCharmante woning in een groene omgevingCharmante woning in een groene omgevingCharmante woning in een groene omgevingCharmante woning in een groene omgevingCharmante woning in een groene omgevingCharmante woning in een groene omgevingCharmante woning in een groene omgevingCharmante woning in een groene omgevingCharmante woning in een groene omgevingCharmante woning in een groene omgevingCharmante woning in een groene omgevingCharmante woning in een groene omgevingCharmante woning in een groene omgeving
Huis - Te huur

€ 149.000

Charmante woning in een groene omgeving

Bezichtiging mogelijk op afspraak: bel 0497 12 60 26 of mail sebastian@properties-makelaars.be. Instelprijs vanaf 149.000 euro.

Instapklare woning gelegen in in een groene omgeving vlakbij het centrum van Ronse. De woning is gelegen in een doodlopende straat in een zijstraat van Broeke.

Op de gelijkvloers bevinden zich de leefruimte, voorplaats, lichtrijke keuken, vernieuwde badkamer en berging met technische ruimte. Op de eerste verdieping bevinden zich twee slaapkamers. Boven de slaapkamers is er nog een zolder die kan omgevormd worden tot een volwaardige slaapkamer of hobbykamer. Het bijgebouw omvat een garage met voldoende ruimte voor een wagen en opslagruimte. En dan is er nog de tuin met een prachtig panoramisch zicht! Naast de garage is er nog plaats om twee auto's te parkeren.

De woning is zeer goed onderhouden en wordt nog steeds bewoond (tot en met december 2023).
Referentie:
5423532
Bouwjaar:
1918
Slaapkamers:
2
Badkamers:
1
Grondoppervlakte:
491 m²
Bewoonbare oppervlakte:
116 m²
Oppervlakte tuin:
241 m²

Energie certificaat

EPC code:
2810090
Asbestattest aanwezig:
Ja

Stedenbouwkundige informatie

Voorkooprecht:
Nee
Dagvaarding:
Nee
Verkavelingvergunning:
Nee
Bouwvergunning:
Nee
Terrein Bestemming:
landschappelijk waardevol agrarisch gebied
O-peil:
niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
Overstromingsrisico 2023:
Klasse A (geen kans)
G-score:
A
P-score:
A
€ 149.000

Jouw makelaar