Exclusief en luxueus app. met unieke woonbeleving!Exclusief en luxueus app. met unieke woonbeleving!Exclusief en luxueus app. met unieke woonbeleving!Exclusief en luxueus app. met unieke woonbeleving!Exclusief en luxueus app. met unieke woonbeleving!Exclusief en luxueus app. met unieke woonbeleving!Exclusief en luxueus app. met unieke woonbeleving!Exclusief en luxueus app. met unieke woonbeleving!Exclusief en luxueus app. met unieke woonbeleving!Exclusief en luxueus app. met unieke woonbeleving!Exclusief en luxueus app. met unieke woonbeleving!Exclusief en luxueus app. met unieke woonbeleving!Exclusief en luxueus app. met unieke woonbeleving!Exclusief en luxueus app. met unieke woonbeleving!Exclusief en luxueus app. met unieke woonbeleving!Exclusief en luxueus app. met unieke woonbeleving!Exclusief en luxueus app. met unieke woonbeleving!Exclusief en luxueus app. met unieke woonbeleving!Exclusief en luxueus app. met unieke woonbeleving!Exclusief en luxueus app. met unieke woonbeleving!Exclusief en luxueus app. met unieke woonbeleving!Exclusief en luxueus app. met unieke woonbeleving!Exclusief en luxueus app. met unieke woonbeleving!Exclusief en luxueus app. met unieke woonbeleving!
Appartement - Te huur

€ 699.000

Exclusief en luxueus app. met unieke woonbeleving!

In Sint-Denijs-Westrem verschuilt zich tussen de bomen een bijzondere residentie. Het groene kader, een private parktuin van 8.760 m2, een mooie vijver en de architectuur zorgen voor een unieke woonbeleving in residentie Silvae. Het centrum van de gemeente Sint-Denijs-Westrem is gelegen binnen een straal van anderhalve kilometer.

Het driegevel-appartement is gelegen op de eerste verdieping en bestaat uit een brede inkomhal, een toilet, 3 slaapkamers, een douchekamer, een badkamer, een lichtrijke leefruimte, een keuken, een berging en een ruim terras van maar liefst 33 m2. Het terras fungeert als “buitenkamer” die het geheel verder opentrekt. Alle maatwerk kasten zijn perfect geïntegreerd in de verschillende kamers en geven het gevoel van ruimte een extra dimensie. De integratie van domotica verhoogt het wooncomfort van dit appartement op vele vlakken.

Daarnaast bestaat de mogelijkheid tot aankoop van een garagebox, overdekte staanplaats en een ruime kelderberging.

VERKOOP WEGENS DEFINITIEF VERTREK NAAR HET BUITENLAND!

Laat dit uniek appartement zeker niet aan u voorbij gaan! Meer info of een afspraak? Bel Jan op 0475 58 00 38 of mail naar jan@properties-makelaars.be (BIV Nummer: 514818).

Bezoeken worden ingepland volgens de covid-19 maatregelen.

Referentie:
4323553
Bouwjaar:
2015
Slaapkamers:
3
Badkamers:
2
Bewoonbare oppervlakte:
169 m²

Energie certificaat

EPC score:
105 kWh/m²/jaar
105

Stedenbouwkundige informatie

Verkavelingvergunning:
Ja
Bouwvergunning:
Ja
Terrein Bestemming:
woongebied
O-peil:
niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
€ 699.000

Jouw makelaar

Contact

Kantoor Properties Makelaars

Maenhoutstraat 72 a
9830 Sint-Martens-Latem

0472 71 81 71
info@properties-makelaars.be

Uw naam ontbreekt.
Uw gsm of telefoon nummer ontbreekt.
Uw e-mail adres ontbreekt.
Uw bericht ontbreekt.
Gelieve te bevestigen dat u geen robot bent.