Uniek landhuis te LokerenUniek landhuis te LokerenUniek landhuis te LokerenUniek landhuis te LokerenUniek landhuis te LokerenUniek landhuis te LokerenUniek landhuis te LokerenUniek landhuis te LokerenUniek landhuis te LokerenUniek landhuis te LokerenUniek landhuis te LokerenUniek landhuis te LokerenUniek landhuis te LokerenUniek landhuis te LokerenUniek landhuis te LokerenUniek landhuis te LokerenUniek landhuis te LokerenUniek landhuis te LokerenUniek landhuis te LokerenUniek landhuis te LokerenUniek landhuis te LokerenUniek landhuis te LokerenUniek landhuis te LokerenUniek landhuis te LokerenUniek landhuis te LokerenUniek landhuis te Lokeren




Villa - Te huur

€ 395.000

Uniek landhuis te Lokeren

Dit mooie klassieke landhuis met zuid-gerichte tuin is rustig gelegen in de rand van de stad Lokeren, met een vlotte verbinding naar scholen, winkels en stadskern.

In 2014 werd het volledige dak vernieuwd, de basisstructuur van de woning is super degelijk en de technieken zijn in prima staat. In deze woning werden edele granietsoorten gebruikt bij de afwerking van de keuken, badkamer en in verschillende constructieve details.

 De indeling is als volgt :

Op het gelijkvloers is er de inkom met eiken trap en smeedwerk, het bureel met ingemaakte kasten, een grote leef- en eetruimte rond de massieve sierhaard en met een schitterend uitzicht op het terras en de volgroeide tuin, de volledig ingerichte keuken met alle hedendaags comfort en een afzonderlijke gastentoilet met vestiaire.

Ook is er de aangebouwde garage met aansluitend een praktische wasplaats/bijkeuken met aparte toegang tot de tuin.

Op het verdiep zijn er twee grote slaapkamers, een badkamer met lavabo, ligbad, douche en toilet en een nette zolderkamer, die kan ingericht worden als derde slaapkamer.

Deze karaktervolle villa heeft zo veel potentieel in zich en kan omgetoverd worden tot een sfeervolle warme thuis !

Interesse in een leuk bezoek ? Call PIERRE : Tel 0495/28.85.25 of Mail : pierre@properties-makelaars.be

Referentie:
VK22011
Bouwjaar:
1956
Slaapkamers:
3
Badkamers:
1
Grondoppervlakte:
697 m²
Bewoonbare oppervlakte:
160 m²
Oppervlakte tuin:
557 m²

Energie certificaat

EPC score:
422 kWh/m²/jaar
422

Stedenbouwkundige informatie

Voorkooprecht:
Nee
Dagvaarding:
Nee
Verkavelingvergunning:
Nee
Bouwvergunning:
Ja
Terrein Bestemming:
woongebied
O-peil:
niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
€ 395.000

Jouw makelaar