Gesloten bebouwing met 5 slaapkamers en zuid oriëntatieGesloten bebouwing met 5 slaapkamers en zuid oriëntatieGesloten bebouwing met 5 slaapkamers en zuid oriëntatieGesloten bebouwing met 5 slaapkamers en zuid oriëntatieGesloten bebouwing met 5 slaapkamers en zuid oriëntatieGesloten bebouwing met 5 slaapkamers en zuid oriëntatieGesloten bebouwing met 5 slaapkamers en zuid oriëntatie
Eengezinswoning - Te huur

€ 383.000

Gesloten bebouwing met 5 slaapkamers en zuid oriëntatie

Aankoop aan 6% ipv 21% btw!

Een nieuwbouwproject van 18 woningen rijst op uit een voormalige textielsite in Eine, deelgemeente van Oudenaarde. De bouw van de volgende fase (blok A) start in juni 2022 met verwachte oplevering eind 2022, eerste kwartaal 2023.

De ligging van deze BEN woningen liggen aan een zijstraat van de Graaf Van Landaststraat onder de toepasselijke naam Bobijnstraat. Dit alles op wandelafstand van Eine, op een boogscheut van de Vlaamse Ardennen en het centrum van Oudenaarde.

Woning A2 - gesloten bebouwing met garage:

De inkom van deze woning heeft u toegang tot de leefruimte met keuken en het toilet. Vanuit de inpandige garage loopt u rechtstreeks door tot aan de berging welke u eveneens toegang verschaft tot de keuken. De leefruimte kijkt uit op uw eigen terras en heeft een tuin met zuidelijke oriëntatie. Op de eerste verdieping zijn er 3 grote slaapkamers, een badkamer met bad, inloopdouche en wastafel en een apart toilet. Op de tweede verdieping zijn er nog 2 extra slaapkamers en is een luik voorzien naar een kleine opbergruimte op zolder.


De woning is tot in de puntjes afgewerkt met hoogwaardige materialen. Deze Bijna Energie Neutrale (BEN) woning voldoet aan de laagste energienormen met een EPC-peil minder dan 20 en beschikt over 8 zonnepanelen. Een aangename temperatuur in de woning wordt via vloerverwarming en -verkoeling geregeld aan de hand van een warmtepomp.

Bent u ook benieuwd? Meer info of een afspraak? Bel Jan op 0475 58 00 38 of mail naar jan@properties-makelaars.be (BIV Nummer: 514818).

Referentie:
4714857
Bouwjaar:
2022
Slaapkamers:
5
Badkamers:
1
Grondoppervlakte:
171 m²
Bewoonbare oppervlakte:
216 m²

Stedenbouwkundige informatie

Voorkooprecht:
Nee
Bouwvergunning:
Ja
O-peil:
niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
€ 383.000

Jouw makelaar