Half open bebouwing met 3 slaapkamersHalf open bebouwing met 3 slaapkamersHalf open bebouwing met 3 slaapkamersHalf open bebouwing met 3 slaapkamersHalf open bebouwing met 3 slaapkamersHalf open bebouwing met 3 slaapkamersHalf open bebouwing met 3 slaapkamersHalf open bebouwing met 3 slaapkamersHalf open bebouwing met 3 slaapkamersHalf open bebouwing met 3 slaapkamersHalf open bebouwing met 3 slaapkamersHalf open bebouwing met 3 slaapkamersHalf open bebouwing met 3 slaapkamersHalf open bebouwing met 3 slaapkamersHalf open bebouwing met 3 slaapkamersHalf open bebouwing met 3 slaapkamersHalf open bebouwing met 3 slaapkamersHalf open bebouwing met 3 slaapkamersHalf open bebouwing met 3 slaapkamers
Eengezinswoning - Te huur

€ 422.300

Half open bebouwing met 3 slaapkamers

Aankoop aan 6% ipv 21% btw!

Een nieuwbouwproject van 18 woningen rijst op uit een voormalige textielsite in Eine, deelgemeente van Oudenaarde. De bouw van de volgende fase (blok A) start in juni 2022 met verwachte oplevering eind 2022, eerste kwartaal 2023. De eerste fase (blok C) werd volledig afgewerkt en worden opgeleverd bij akte.

De ligging van deze BEN woningen liggen aan een zijstraat van de Graaf Van Landaststraat onder de toepasselijke naam Bobijnstraat. Dit alles op wandelafstand van Eine, op een boogscheut van de Vlaamse Ardennen en het centrum van Oudenaarde.

Woning C1 - half open bebouwing met 3 slaapkamers:

Op het gelijkvloers van deze nieuwbouwwoning is een open keuken voorzien. De grote leefruimte geeft toegang tot uw eigen terras en tuin, alsook het gastentoilet. Op de eerste verdieping zijn er 3 grote slaapkamers, een badkamer met bad, inloopdouche en wastafel, een berging en een apart toilet. Er is een luik voorzien naar de zolder of de mogelijkheid tot het plaatsen van een trap.

De woning is tot in de puntjes afgewerkt met hoogwaardige materialen en is voorzien van een oprit en parkeerplaats, een volledig aangelegde en omheinde tuin met gegoten terrassen en tuinmuren. Deze Bijna Energie Neutrale (BEN) woning voldoet aan de laagste energienormen met een EPC-peil minder dan 27 en beschikt over 8 zonnepanelen. Een aangename temperatuur in de woning wordt via vloerverwarming en -verkoeling geregeld aan de hand van een warmtepomp.

Bent u ook benieuwd? Meer info of een afspraak? Bel Jan op 0475 58 00 38 of mail naar jan@properties-makelaars.be (BIV Nummer: 514818).
Referentie:
4714919
Bouwjaar:
2021
Slaapkamers:
3
Badkamers:
1
Grondoppervlakte:
355 m²
Bewoonbare oppervlakte:
215 m²
Oppervlakte tuin:
90 m²

Stedenbouwkundige informatie

Voorkooprecht:
Nee
Verkavelingvergunning:
Ja
Bouwvergunning:
Ja
Terrein Bestemming:
woongebied
O-peil:
niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
€ 422.300

Jouw makelaar

Contact

Kantoor Properties Makelaars

Maenhoutstraat 72 a
9830 Sint-Martens-Latem

0472 71 81 71
info@properties-makelaars.be

Uw naam ontbreekt.
Uw gsm of telefoon nummer ontbreekt.
Uw e-mail adres ontbreekt.
Uw bericht ontbreekt.
Gelieve te bevestigen dat u geen robot bent.