ZEER RUIME RIJWONING met GARAGE en TUINZEER RUIME RIJWONING met GARAGE en TUINZEER RUIME RIJWONING met GARAGE en TUINZEER RUIME RIJWONING met GARAGE en TUINZEER RUIME RIJWONING met GARAGE en TUINZEER RUIME RIJWONING met GARAGE en TUINZEER RUIME RIJWONING met GARAGE en TUINZEER RUIME RIJWONING met GARAGE en TUINZEER RUIME RIJWONING met GARAGE en TUINZEER RUIME RIJWONING met GARAGE en TUINZEER RUIME RIJWONING met GARAGE en TUINZEER RUIME RIJWONING met GARAGE en TUINZEER RUIME RIJWONING met GARAGE en TUINZEER RUIME RIJWONING met GARAGE en TUINZEER RUIME RIJWONING met GARAGE en TUINZEER RUIME RIJWONING met GARAGE en TUINZEER RUIME RIJWONING met GARAGE en TUINZEER RUIME RIJWONING met GARAGE en TUINZEER RUIME RIJWONING met GARAGE en TUINZEER RUIME RIJWONING met GARAGE en TUINZEER RUIME RIJWONING met GARAGE en TUINZEER RUIME RIJWONING met GARAGE en TUINZEER RUIME RIJWONING met GARAGE en TUINZEER RUIME RIJWONING met GARAGE en TUINZEER RUIME RIJWONING met GARAGE en TUINZEER RUIME RIJWONING met GARAGE en TUIN
Huis - Te huur

€ 275.000

ZEER RUIME RIJWONING met GARAGE en TUIN

Zeer goedgelegen rijwoning met een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 269m²!! Gunstige EPC-waarde, recente zonneboiler, recent geïsoleerd dak, voorzien van hoogrendementsglas (Dubbel glas).

De indeling van de woning is als volgt:
Op de gelijkvloers komen we binnen via een ruime inkomhal en kunnen we via deze weg naar de garage of naar de zeer ruime lichtrijke leefruimte. Via de leefruimte komen we terecht in de prachtige uitgeruste keuken en als we door de keuken wandelen vinden we nog een lichtrijke bureaukamer. Het zeer zonnige terras en de tuin zijn bereikbaar via de leefruimte of via de keuken. De kelder is bereikbaar via de keuken.

De eerste verdieping omvat drie ruime slaapkamers, een badkamer, een berging en een wasplaats.

Op de twee verdieping komen we terecht in een zeer ruime zolder. Deze zolder kan verder afgewerkt worden tot een grote hobbyruimte of extra slaapkamers.

Troeven:
- Ruime woning
- Veel lichtinval
- Zonnig terras
- Optimaal gelegen
- Recente luxueuze keuken

Voor meer info of voor het plannen van een bezoekmoment contacteer Sebastian op gsm-nr.: 0497 12 60 26 of via mail sebastian@properties-makelaars.be
Referentie:
4710110
Bouwjaar:
1954
Slaapkamers:
3
Badkamers:
1
Grondoppervlakte:
309 m²
Bewoonbare oppervlakte:
269 m²
Oppervlakte tuin:
140 m²

Energie certificaat

EPC score:
244 kWh/m²/jaar
244
EPC code:
2479662

Stedenbouwkundige informatie

Voorkooprecht:
Nee
Dagvaarding:
Nee
Verkavelingvergunning:
Nee
O-peil:
niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
€ 275.000

Jouw makelaar