Tweeslaapkamer appartement met unieke woonbeleving!Tweeslaapkamer appartement met unieke woonbeleving!Tweeslaapkamer appartement met unieke woonbeleving!Tweeslaapkamer appartement met unieke woonbeleving!Tweeslaapkamer appartement met unieke woonbeleving!Tweeslaapkamer appartement met unieke woonbeleving!Tweeslaapkamer appartement met unieke woonbeleving!Tweeslaapkamer appartement met unieke woonbeleving!Tweeslaapkamer appartement met unieke woonbeleving!Tweeslaapkamer appartement met unieke woonbeleving!Tweeslaapkamer appartement met unieke woonbeleving!Tweeslaapkamer appartement met unieke woonbeleving!Tweeslaapkamer appartement met unieke woonbeleving!Tweeslaapkamer appartement met unieke woonbeleving!Tweeslaapkamer appartement met unieke woonbeleving!Tweeslaapkamer appartement met unieke woonbeleving!




Appartement - Te huur

€ 1.200

Tweeslaapkamer appartement met unieke woonbeleving!

In Sint-Denijs-Westrem verschuilt zich tussen de bomen een bijzondere residentie. Het groene kader, een private parktuin van 8.760 m2, een mooie vijver en de architectuur zorgen voor een unieke woonbeleving in residentie Silvae. Het centrum van de gemeente Sint-Denijs-Westrem is gelegen binnen een straal van anderhalve kilometer.

Dit driegevel-appartement is gelegen op de tweede verdieping en bestaat uit een brede inkomhal, een toilet, 2 slaapkamers, een badkamer met douche en dubbele wastafel, een lichtrijke leefruimte, een volledig ingerichte keuken, een berging en een terras van maar liefst 15 m2. Het terras fungeert als “buitenkamer” die het geheel verder opentrekt.

Inclusief is een overdekte autostaanplaats en ruime kelderberging.

Meer info of een afspraak? Bel Jan op 0475 58 00 38 of mail naar jan@properties-makelaars.be (BIV Nummer: 514818).

Bezoeken worden ingepland volgens de covid-19 maatregelen.

Referentie:
VH22001
Bouwjaar:
2015
Slaapkamers:
2
Badkamers:
1
Bewoonbare oppervlakte:
140 m²

Energie certificaat

EPC score:
105.97 kWh/m²/jaar
105.97

Stedenbouwkundige informatie

O-peil:
niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
€ 1.200

Jouw makelaar