Over Ons
Wat kan Properties voor u doen?

De makelaars van Properties zijn thuis in alle aspecten van vastgoed: verkoop en verhuur van residentieel en commercieel vastgoed, projectontwikkeling, verkaveling van grond, etc…

No-nonsense & to the point. Wij gaan voor een persoonlijke aanpak, waarbij we u bijstaan van de eerste ontmoeting tot bij de notaris, maar ook daarna. Geen verkoopspraatjes, maar objectief, professioneel en eerlijk advies.

Waarom kiezen voor ons?

Properties onderscheidt zich van andere makelaars door een dynamische aanpak: geen beperkte kantooruren, geen ongeschoolde bedienden, geen toeters en bellen.

Wél: zelfstandige makelaars met de nodige expertise die 7/7 bereikbaar zijn voor u. Dagelijks zijn we op de baan met als doel kopers en verkopers samen te brengen. Verkopen en onderhandelen is een vak, wij kennen de kneepjes.

Het verschil in aanpak

Bij Properties streven onze makelaars naar een zakelijke en flexibele aanpak. Wij hebben geen vaste voorwaarden en tarieven, maar luisteren eerst naar uw wensen. Op basis daarvan krijgt u ons objectief advies, afhankelijk van uw persoonlijke situatie. Een succesvolle verkoop is een samenspel van volgende factoren:

Uitstekende publiciteit

Iedereen zal uw eigendom gezien hebben: aantrekkelijke foto’s bovenaan in de zoekresultaten op immosites én op onze nieuwe website. We maken gebruik van de klassieke verkoopkanalen, social media, e-mailmarketing én schrijven ons klantenbestand aan. Zo vinden we de juiste kandidaat voor elke eigendom.

Een correcte prijszetting

Een correcte vraagprijs maakt van uw eigendom een gegeerd goed en is cruciaal voor een vlotte verkoop. Onze makelaars zijn op de hoogte van de huidige bouwprijzen, kennen uw regio en zullen uw eigendom realistisch naar waarde schatten.

Onderhandelen

U bent een expert in uw vak, wij in dat van ons. We hebben alle kennis en informatie om voor u de hoogste prijs te onderhandelen op de kortst mogelijke termijn!

Opvolging

De opvolging van kandidaat kopers en huurders is cruciaal en stopt niet bij het buitenstappen. Wij volgen alles op en houden u steeds op de hoogte van het verloop. Uw tevredenheid is onze beste reclame!

Tijdelijke actie
Gratis bij verkoop van uw woning