Fantastisch ruim appartement nabij centrum!Fantastisch ruim appartement nabij centrum!Fantastisch ruim appartement nabij centrum!Fantastisch ruim appartement nabij centrum!Fantastisch ruim appartement nabij centrum!Fantastisch ruim appartement nabij centrum!Fantastisch ruim appartement nabij centrum!Fantastisch ruim appartement nabij centrum!Fantastisch ruim appartement nabij centrum!Fantastisch ruim appartement nabij centrum!Fantastisch ruim appartement nabij centrum!Fantastisch ruim appartement nabij centrum!Fantastisch ruim appartement nabij centrum!Fantastisch ruim appartement nabij centrum!Fantastisch ruim appartement nabij centrum!Fantastisch ruim appartement nabij centrum!Fantastisch ruim appartement nabij centrum!Fantastisch ruim appartement nabij centrum!Fantastisch ruim appartement nabij centrum!Fantastisch ruim appartement nabij centrum!
Appartement - Te huur

€ 390.000

Fantastisch ruim appartement nabij centrum!

​​Laat u verrassen en breng een bezoek! Bel Willem: 0474/69.35.56

Dit prachtige appartement bevindt zich op de tweede en derde verdieping in Residentie Ophelia, een kleinschalig project met 7 entiteiten, een bijzonder goed onderhouden residentie! Een strakke afwerking, veel licht en vooral de enorme ruimte zijn kenmerkend. Door de oriëntatie valt op elk moment van de dag het zonlicht binnen.

Het appartement bestaat uit een inkomhal met gastentoilet en bergruimte. De leefruimte is een open ruimte met loftgevoel en omvat een tv hoek, eetruimte en open keuken. Aansluitend is er een aangenaam zuidgericht terras. Er zijn 3 slaapkamers en een badkamer met inkoopdouche en dubbele wastafel.

Als verrassing is er nog een bovenverdieping van 70m2 die kan ingericht worden met bijvoorbeeld extra slaapkamers, een gastenruimte, hobby- of atelierruimte, etc... Ook een extra badkamer is een optie, de nutsvoorzieningen zitten klaar. In de kelder is er een berging voorzien.
Geen gedoe met parkeerplaats vinden: het is mogelijk een binnenstaanplaats bij de kopen (€25.000)

Op 6 minuten staat u met de fiets in het centrum (Gravensteen).
​​Laat u verrassen en breng een bezoek! Bel Willem: 0474/69.35.56

Referentie:
4932311
Bouwjaar:
2012
Slaapkamers:
3
Badkamers:
1
Grondoppervlakte:
229 m²
Bewoonbare oppervlakte:
229 m²

Energie certificaat

EPC score:
140 kWh/m²/jaar
140
EPC code:
2675673

Stedenbouwkundige informatie

Voorkooprecht:
Nee
Dagvaarding:
Nee
Verkavelingvergunning:
Nee
Bouwvergunning:
Ja
Terrein Bestemming:
woongebied
O-peil:
niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
€ 390.000

Jouw makelaar

Willem-Alexander Bossaert