RECENTE WONING 4SLKRECENTE WONING 4SLKRECENTE WONING 4SLKRECENTE WONING 4SLKRECENTE WONING 4SLKRECENTE WONING 4SLKRECENTE WONING 4SLKRECENTE WONING 4SLKRECENTE WONING 4SLKRECENTE WONING 4SLKRECENTE WONING 4SLKRECENTE WONING 4SLKRECENTE WONING 4SLKRECENTE WONING 4SLKRECENTE WONING 4SLKRECENTE WONING 4SLKRECENTE WONING 4SLKRECENTE WONING 4SLKRECENTE WONING 4SLKRECENTE WONING 4SLKRECENTE WONING 4SLKRECENTE WONING 4SLKRECENTE WONING 4SLKRECENTE WONING 4SLKRECENTE WONING 4SLK
Huis - Te huur

€ 369.000

RECENTE WONING 4SLK

IEDER BEARGUMENTEERD BOD WORDT BESPROKEN! MOET WEG!

Prachtige recente woning, residentieel gelegen in een rustige straat achter de Elzeelsesteenweg op een boogscheut van het centrum van Ronse. Winkels, scholen, bakkers, slagers, ziekenhuis etc zijn stapvoets of met de fiets goed bereikbaar.

De woning is zeer praktisch ingedeeld. Op de gelijkvloers bevinden zich de inkomhal met gastentoilet, trappenhal, een bureelruimte die ook gebruikt kan worden als slaapkamer, open leefruimte met aansluitend de keuken met directe toegang tot het zonnige terras en tuin, achter de keuken bevinden zich de berging, wasruimte, bijkeuken en aansluitend de inpandige garage met voldoende plaats voor twee wagens.

De eerste verdieping omvat vier slaapkamers: een ruime slaapkamer met dressing en nog drie slaapkamers en maar liefst twee badkamers! Eén badkamer is voorzien van een bubbelbad, wastafel en toilet, de andere badkamer is voorzien van een inloopdouche met wastafel.

Het perceel is voorzien van een brede geasfalteerde oprit en in de tuin is er een betonnen plateau geplaatst voor een tuinhuis.

Zeer goede energiescore met eventueel nog ruimte voor verbetering, elektrische installatie conform.

De woning is tevens voorzien van 30 zonnepanelen, een regenput van 5.000 en een waterzuiveringsinstallatie!

Meer info? Bel Sebastian op het nummer 0497 12 60 26 of mail sebastian@properties-makelaars.be
Referentie:
5344940
Bouwjaar:
2009
Slaapkamers:
5
Badkamers:
2
Grondoppervlakte:
1009 m²
Bewoonbare oppervlakte:
199 m²

Energie certificaat

EPC score:
155 kWh/m²/jaar
155
EPC code:
2862793
Asbestattest aanwezig:
Nee

Stedenbouwkundige informatie

Voorkooprecht:
Nee
Dagvaarding:
Nee
Verkavelingvergunning:
Ja
Bouwvergunning:
Ja
Terrein Bestemming:
woongebied
O-peil:
niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
Overstromingsrisico 2023:
Klasse A (geen kans)
G-score:
A
P-score:
A
€ 369.000

Jouw makelaar