Mooie gezinswoning met 3 slaapkamers te MelleMooie gezinswoning met 3 slaapkamers te MelleMooie gezinswoning met 3 slaapkamers te MelleMooie gezinswoning met 3 slaapkamers te MelleMooie gezinswoning met 3 slaapkamers te MelleMooie gezinswoning met 3 slaapkamers te MelleMooie gezinswoning met 3 slaapkamers te MelleMooie gezinswoning met 3 slaapkamers te MelleMooie gezinswoning met 3 slaapkamers te MelleMooie gezinswoning met 3 slaapkamers te MelleMooie gezinswoning met 3 slaapkamers te MelleMooie gezinswoning met 3 slaapkamers te MelleMooie gezinswoning met 3 slaapkamers te MelleMooie gezinswoning met 3 slaapkamers te MelleMooie gezinswoning met 3 slaapkamers te MelleMooie gezinswoning met 3 slaapkamers te MelleMooie gezinswoning met 3 slaapkamers te MelleMooie gezinswoning met 3 slaapkamers te MelleMooie gezinswoning met 3 slaapkamers te MelleMooie gezinswoning met 3 slaapkamers te MelleMooie gezinswoning met 3 slaapkamers te MelleMooie gezinswoning met 3 slaapkamers te MelleMooie gezinswoning met 3 slaapkamers te MelleMooie gezinswoning met 3 slaapkamers te MelleMooie gezinswoning met 3 slaapkamers te Melle
Eengezinswoning - Te huur

€ 395.000

Mooie gezinswoning met 3 slaapkamers te Melle

Deze mooie en gezellige gezinswoning is gelegen in een rustige verkaveling te midden het landelijke Melle. De nabijheid van openbaar vervoer, onderwijs, winkels en sportinfrastructuur maakt het een ideale plek om te wonen.

De woning is gebouwd in de jaren 70 en is in goede staat.

De indeling van de woning is als volgt :

Via de inkom aan de zijkant van de woning kan je naar de grote lichtrijke leefruimte met gezellige open haard, een praktische bureelruimte, de gastentoilet en de mooi ingerichte keuken.

De keuken geeft toegang tot de garage en aan de veranda aan de achterzijde van de woning.
Deze grote veranda is de ideale plek om maximaal te genieten van elke zonnestraal en heeft een open zicht op de zuid gerichte tuin.

In de garage met automatische sectionale poort is er voldoende plaats voor één personenwagen en nog wat extra bergruimte.

Op het verdiep zijn er drie ruime slaapkamers en een badkamer met ligbad, lavabo en toilet.

Via een schuiftrap kan je naar de zolderverdieping, waar nu een werkateliertje is in ondergebracht. Deze grote zolder kan worden verbouwd tot extra slaapkamers of een hobbyruimte.

Interesse ?
Contacteer Pierre voor meer informatie of een bezichtiging op tel : 0495/28.85.25 of mail : pierre@properties-makelaars.be

 

Referentie:
5507200
Bouwjaar:
1972
Slaapkamers:
3
Badkamers:
1
Grondoppervlakte:
267 m²
Bewoonbare oppervlakte:
200 m²

Stedenbouwkundige informatie

Voorkooprecht:
Nee
Dagvaarding:
Nee
Verkavelingvergunning:
Ja
Bouwvergunning:
Ja
Terrein Bestemming:
woongebied
€ 395.000

Jouw makelaar