Te renoveren alleenstaande woning in OostakkerTe renoveren alleenstaande woning in OostakkerTe renoveren alleenstaande woning in OostakkerTe renoveren alleenstaande woning in OostakkerTe renoveren alleenstaande woning in OostakkerTe renoveren alleenstaande woning in OostakkerTe renoveren alleenstaande woning in OostakkerTe renoveren alleenstaande woning in OostakkerTe renoveren alleenstaande woning in OostakkerTe renoveren alleenstaande woning in OostakkerTe renoveren alleenstaande woning in OostakkerTe renoveren alleenstaande woning in OostakkerTe renoveren alleenstaande woning in OostakkerTe renoveren alleenstaande woning in OostakkerTe renoveren alleenstaande woning in OostakkerTe renoveren alleenstaande woning in OostakkerTe renoveren alleenstaande woning in OostakkerTe renoveren alleenstaande woning in OostakkerTe renoveren alleenstaande woning in OostakkerTe renoveren alleenstaande woning in OostakkerTe renoveren alleenstaande woning in OostakkerTe renoveren alleenstaande woning in OostakkerTe renoveren alleenstaande woning in OostakkerTe renoveren alleenstaande woning in OostakkerTe renoveren alleenstaande woning in OostakkerTe renoveren alleenstaande woning in OostakkerTe renoveren alleenstaande woning in OostakkerTe renoveren alleenstaande woning in OostakkerTe renoveren alleenstaande woning in OostakkerTe renoveren alleenstaande woning in Oostakker
Huis - Te huur

€ 375.000

Te renoveren alleenstaande woning in Oostakker

Voor vragen of een bezoek contacteer Sebastian op het nummer 0497 12 60 26 of mail sebastian@properties-makelaars.be

Uitstekend gelegen alleenstaande woning in Oostakker. De woning is gelegen in de Oudebareelstraat, deze straat is zeer rustig met een zeer goede bereikbaarheid (N70, R4, 15min fietsen centrum Gent en Dampoort station, voldoende openbaar vervoer). 

De woning is perfect onderhouden, maar voldoet niet meer aan de hedendaagse normen. Na renovatie kan deze woning weer schitteren! De woning voelt zeer huiselijk en warm aan. 

De indeling van de woning is als volgt: Op het gelijkvloers is er een inkomhal, keuken, toilet, toilet, berging/wasruimte, een veranda en toegang tot een kelderberging. De tweede verdieping omvat drie slaapkamers waarvan één slaapkamer met een dressing en een badkamer. 

Buiten is de tuin aangelegd en is er nog toegang tot een garage. 

Centrale verwarming op gas.
Bouwjaar:
1953
Slaapkamers:
3
Badkamers:
2
Grondoppervlakte:
636 m²
Bewoonbare oppervlakte:
140 m²

Energie certificaat

EPC score:
576 kWh/m²/jaar
576
EPC code:
3041738
Asbestattest aanwezig:
Ja

Stedenbouwkundige informatie

Voorkooprecht:
Nee
Dagvaarding:
Nee
Verkavelingvergunning:
Nee
Bouwvergunning:
Ja
O-peil:
niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
Overstromingsrisico 2023:
Klasse A (geen kans)
G-score:
A
P-score:
A
€ 375.000

Jouw makelaar