Energiezuinige villa met 4 slaapkamers te Scheldewindeke.Energiezuinige villa met 4 slaapkamers te Scheldewindeke.Energiezuinige villa met 4 slaapkamers te Scheldewindeke.Energiezuinige villa met 4 slaapkamers te Scheldewindeke.Energiezuinige villa met 4 slaapkamers te Scheldewindeke.Energiezuinige villa met 4 slaapkamers te Scheldewindeke.Energiezuinige villa met 4 slaapkamers te Scheldewindeke.Energiezuinige villa met 4 slaapkamers te Scheldewindeke.Energiezuinige villa met 4 slaapkamers te Scheldewindeke.Energiezuinige villa met 4 slaapkamers te Scheldewindeke.Energiezuinige villa met 4 slaapkamers te Scheldewindeke.Energiezuinige villa met 4 slaapkamers te Scheldewindeke.Energiezuinige villa met 4 slaapkamers te Scheldewindeke.Energiezuinige villa met 4 slaapkamers te Scheldewindeke.Energiezuinige villa met 4 slaapkamers te Scheldewindeke.Energiezuinige villa met 4 slaapkamers te Scheldewindeke.Energiezuinige villa met 4 slaapkamers te Scheldewindeke.Energiezuinige villa met 4 slaapkamers te Scheldewindeke.Energiezuinige villa met 4 slaapkamers te Scheldewindeke.Energiezuinige villa met 4 slaapkamers te Scheldewindeke.Energiezuinige villa met 4 slaapkamers te Scheldewindeke.Energiezuinige villa met 4 slaapkamers te Scheldewindeke.Energiezuinige villa met 4 slaapkamers te Scheldewindeke.Energiezuinige villa met 4 slaapkamers te Scheldewindeke.Energiezuinige villa met 4 slaapkamers te Scheldewindeke.Energiezuinige villa met 4 slaapkamers te Scheldewindeke.
Villa - Te huur

€ 599.000

Energiezuinige villa met 4 slaapkamers te Scheldewindeke.

Deze mooie instapklare villa is rustig gelegen in een residentiële wijk, net buiten de dorpskern van Scheldewindeke, aan de kabbelende Molenbeek en op wandelafstand van het station.

Deze tijdloze woning werd gebouwd in 2002 door Sibomat, de referentie in Vlaanderen van houtskeletbouw : zij hebben een jarenlange expertise in deze constructiemethode, dewelke garant staat voor een maximaal wooncomfort aan een 'slanke' energiefactuur. ( EPC B-label )

De woning heeft een eigentijdse indeling :

de centrale inkomhal geeft uit op een trappenhal, een aparte bureelruimte , een gastentoilet en natuurlijk op de grote lichtrijke leefruimte met een grandioos zicht op de voor- en achtertuin en het terras met vijvertje.

Aansluitend is er de volledig geïnstalleerde moderne keuken met een praktische bijkeuken, waar ook alle technieken zijn geïnstalleerd o.a. een digitale en condenserende hoge rendementsketel op gas, tevens doorstromer voor onbeperkt stromend warm water, alsook de omvormer van de 18 zonnepanelen en aansluitingen voor wasmachine en droogkast. Top is ook dat elke convector-radiator in de villa digitaal kan gestuurd worden !

Op het verdiep kan je via de nachthal naar de 4 lichtrijke slaapkamers, de badkamer met ligbad en douche, en is er toegang naar een grote handige opbergzolder met een schuifladder.

De verzorgde en onderhoudsvriendelijke tuin met handig tuinhuisje is perfect ZUID-WEST georiënteerd: volop genieten dus van een warme gloed bij de avondzon; dit samen met een lekkere aperitief op het ruime terras is dan ook een ultiem sfeermoment !!
Wordt dit je droomwoning op die perfectie locatie, elektrische laadpaal inbegrepen !?

Interesse in een individueel bezoekmoment? Contacteer Pierre op tel : 0495/28.85.25 of e-mail : pierre@properties-makelaars.be

 

Referentie:
5992562
Bouwjaar:
2002
Slaapkamers:
4
Badkamers:
1
Grondoppervlakte:
675 m²
Bewoonbare oppervlakte:
202 m²
Oppervlakte tuin:
546 m²

Energie certificaat

EPC code:
2972924
Asbestattest aanwezig:
Nee

Stedenbouwkundige informatie

Voorkooprecht:
Nee
Dagvaarding:
Nee
Verkavelingvergunning:
Ja
Bouwvergunning:
Ja
Terrein Bestemming:
woongebied
O-peil:
niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
Overstromingsrisico 2023:
Klasse A (geen kans)
G-score:
A
P-score:
A
€ 599.000

Jouw makelaar