Halfopen bebouwing met garage in RonseHalfopen bebouwing met garage in RonseHalfopen bebouwing met garage in RonseHalfopen bebouwing met garage in RonseHalfopen bebouwing met garage in RonseHalfopen bebouwing met garage in RonseHalfopen bebouwing met garage in RonseHalfopen bebouwing met garage in RonseHalfopen bebouwing met garage in RonseHalfopen bebouwing met garage in RonseHalfopen bebouwing met garage in RonseHalfopen bebouwing met garage in RonseHalfopen bebouwing met garage in RonseHalfopen bebouwing met garage in RonseHalfopen bebouwing met garage in RonseHalfopen bebouwing met garage in RonseHalfopen bebouwing met garage in RonseHalfopen bebouwing met garage in RonseHalfopen bebouwing met garage in RonseHalfopen bebouwing met garage in RonseHalfopen bebouwing met garage in Ronse
Huis - Te huur

€ 259.000

Halfopen bebouwing met garage in Ronse

Voor meer info of een bezoek contacteer Sebastian op het nummer 0497 12 60 26 of mail sebastian@properties-makelaars.be

Deze instapklare halfopen bebouwing is gelegen in een rustige zijstraat van de Elzeelsesteenweg, met andere woorden een heel goede bereikbaarheid en vlakbij het centrum van Ronse! Scholen, winkels, het station (bus en trein), etc. liggen in de nabije omgeving. 

De woning is zeer goed onderhouden en praktisch ingedeeld. 

De indeling van de woning is als volgt: het gelijkvloers omvat een inkomhal die toegang geeft tot de leefruimte en de kelder. Eens binnen in de leefruimte komen we terecht in een lichtrijke ruimte met aansluitend de keuken, het toilet en de badkamer. De tweede verdieping omvat 2 slaapkamers, waarvan één slaapkamer voorzien is van ingebouwde kasten met een bed. Op dit verdiep is er tevens bureauruimte. Boven deze verdieping is er een niet afgewerkte zolder, deze ruimte biedt mogelijkheden om een extra kamer installeren!

Aansluitend aan de woning is er nog een ruime garage met een wasruimte en berging. Ten slotte is er nog een aangelegde zonnige tuin met terras waar het heerlijk te vertoeven is.

De volledige woning wordt verwarmd op gas via een een centrale verwarming. De leefruimte is voor zien van een gashaard dat kan zorgen voor een gezellige warmte tijdens de wintermaanden!

Renovatieverplichting is van toepassing op de woning. Een energielabel D of C kan makkelijk behaald worden mits (kleine) aanpassingswerken.
Referentie:
5947811
Bouwjaar:
1966
Slaapkamers:
2
Badkamers:
1
Grondoppervlakte:
259 m²
Bewoonbare oppervlakte:
131 m²

Energie certificaat

EPC score:
434 kWh/m²/jaar
434
EPC code:
3207334
Asbestattest aanwezig:
Ja

Stedenbouwkundige informatie

Voorkooprecht:
Nee
Dagvaarding:
Nee
Verkavelingvergunning:
Nee
Bouwvergunning:
Nee
O-peil:
niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
Overstromingsrisico 2023:
Klasse A (geen kans)
G-score:
A
P-score:
A
€ 259.000

Jouw makelaar