Ruime woning met dakterras!Ruime woning met dakterras!Ruime woning met dakterras!Ruime woning met dakterras!Ruime woning met dakterras!Ruime woning met dakterras!Ruime woning met dakterras!Ruime woning met dakterras!Ruime woning met dakterras!Ruime woning met dakterras!Ruime woning met dakterras!Ruime woning met dakterras!Ruime woning met dakterras!Ruime woning met dakterras!Ruime woning met dakterras!
Huis - Te huur

€ 925

Ruime woning met dakterras!

Benieuwd naar meer? Maak snel een afspraak op het nummer 0474/69.35.56 (Willem, BIV512192)

Zeer leuke en ruime woning in het centrum van Ledeberg (Moriaanstraat). De woning werd volledig én professioneel gerenoveerd. Bijzonder lichtrijke en aangename ruimtes, alsook een gezellig dakterras.

Ideaal gelegen in een rustige straat, op fietsafstand van Gent-centrum en vlakbij het recent heraangelegde Park De Vijvers (de grootste groene long van Ledeberg). In de onmiddellijke nabijheid van R4, E17 en E40. Afstand tot UZ-Gent slechts 10 min. met fiets.

Binnenin de woning is er op het gelijkvloers een gezellige eetplaats / zithoek met aansluitend een open keuken en berging. De eerste verdieping heeft een ruime badkamer met inloopdouche, apart toilet, en 1 ruime slaapkamer. Onder het dak, op de tweede verdieping, is er een mezannine die kan dienstdoen als bvb bureauruimte.

Deze woning is ideaal voor een koppel!

+++ Troeven:
Gunstig EPC! Waterverzachter. Led verlichting. Bereikbaarheid. Dakterras.
Zeer kwalitatieve woning, onmiddellijk beschikbaar.

Benieuwd naar meer? Maak snel een afspraak op het nummer 0474/69.35.56 (Willem, BIV512192)
Referentie:
VH22014
Slaapkamers:
1
Badkamers:
1
Bewoonbare oppervlakte:
125 m²

Energie certificaat

EPC score:
125 kWh/m²/jaar
125
EPC code:
2622873

Stedenbouwkundige informatie

Terrein Bestemming:
woongebied
O-peil:
niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
€ 925

Jouw makelaar

Willem-Alexander Bossaert