Unieke cottage villa te huur in Merelbeke Unieke cottage villa te huur in Merelbeke Unieke cottage villa te huur in Merelbeke Unieke cottage villa te huur in Merelbeke Unieke cottage villa te huur in Merelbeke Unieke cottage villa te huur in Merelbeke Unieke cottage villa te huur in Merelbeke Unieke cottage villa te huur in Merelbeke Unieke cottage villa te huur in Merelbeke Unieke cottage villa te huur in Merelbeke Unieke cottage villa te huur in Merelbeke




Villa - Te huur

€ 1.700

Unieke cottage villa te huur in Merelbeke

Deze mooie cottage villa is residentieel gelegen in Merelbeke, aan het Kwenenbos en de Scheldevallei, en op een boogscheut van de dorpskern van het pittoreske Schelderode.  

Er is vlot openbaar vervoer met een stopplaats van de Lijn aan de Gaversesteenweg op minder dan 100 meter, ideaal dus voor schoolgaande kids ! 

De woning is heel stijlvol ingericht en combineert design met authentieke elementen. 

Via de inkomhal op het gelijkvloers kom je in de lichtrijke leefruimte met een ingebouwde gashaard en een uniek zicht op de voor- en achtertuin. Aansluitend heb je de eetkamer en volledig ingerichte keuken ( met hete lucht oven, combi microgolf, ingebouwde frigo met vriesvak, inductie kookplaat en dubbele spoelbak ).
Verder heb je op het gelijkvloers een bureau, een gastentoilet, een garage met automatische kantelpoort en een praktische berging met aansluiting voor wasmachine en droogkas. 

Op de eerste verdieping is er de master bedroom met ingerichte dressing en badkamer met ligbad, regendouche, lavabo en toilet. Verder zijn er nog twee sfeervolle ingerichte kamers en een kleurrijke badkamer met regendouche, lavabo en toilet. 

De zolder met inschuifbare trap is de ideale plaats om iets te stockeren. Ook de prefab-kelder is superhandig. 
Door de zonnepanelen op het dak wordt de elektriciteitsfaktuur tot een minimum herleid. 

Het unieke buitenterras en de zonovergoten tuin met tuinhuis en kruidenserre brengen je steevast in vakantiemodus. 
Voor een bezoekmoment, contacteer Pierre Mainil op tel 0495 28 85 25 of via email : pierre@properties-makelaars.be
Referentie:
6044303
Slaapkamers:
3
Badkamers:
2
Grondoppervlakte:
648 m²
Bewoonbare oppervlakte:
174 m²
Oppervlakte tuin:
531 m²

Energie certificaat

EPC score:
199 kWh/m²/jaar
199
EPC code:
20200803-0002299853-RES-1
Asbestattest aanwezig:
Nee

Stedenbouwkundige informatie

Dagvaarding:
Nee
Terrein Bestemming:
Woongebied met landelijk karakter
€ 1.700

Jouw makelaar