Gelijkvloers app. met ZW-gericht terras centrum Lochristi!Gelijkvloers app. met ZW-gericht terras centrum Lochristi!Gelijkvloers app. met ZW-gericht terras centrum Lochristi!Gelijkvloers app. met ZW-gericht terras centrum Lochristi!Gelijkvloers app. met ZW-gericht terras centrum Lochristi!Gelijkvloers app. met ZW-gericht terras centrum Lochristi!Gelijkvloers app. met ZW-gericht terras centrum Lochristi!Gelijkvloers app. met ZW-gericht terras centrum Lochristi!Gelijkvloers app. met ZW-gericht terras centrum Lochristi!Gelijkvloers app. met ZW-gericht terras centrum Lochristi!Gelijkvloers app. met ZW-gericht terras centrum Lochristi!Gelijkvloers app. met ZW-gericht terras centrum Lochristi!Gelijkvloers app. met ZW-gericht terras centrum Lochristi!Gelijkvloers app. met ZW-gericht terras centrum Lochristi!Gelijkvloers app. met ZW-gericht terras centrum Lochristi!Gelijkvloers app. met ZW-gericht terras centrum Lochristi!Gelijkvloers app. met ZW-gericht terras centrum Lochristi!Gelijkvloers app. met ZW-gericht terras centrum Lochristi!
Appartement - Te huur

€ 349.999

Gelijkvloers app. met ZW-gericht terras centrum Lochristi!

Meer info of een afspraak? Bel Willem op 0474/693.556

Nabij het centrum van Lochristi verkopen we dit ruime en lichtrijke gelijkvloers appartement (104m2) met ruim ZW-gericht terras van 80m2! Het appartement is gelegen in een verzorgde residentie (bouwjaar 2005). Rustig gelegen in een residentiële wijk nabij diverse winkels en supermarkten.

Het appartement is ingedeeld als volgt: de inkomhal die toegang geeft tot een gastentoilet, badkamer, 2 ruime slaapkamers en leefruimte met aansluitend keuken en bergplaats.

De slaapkamers zijn beiden ruim en hebben een kwalitatief parket. De badkamer heeft zowel bad als douche. Via het schuifraam in de leefruimte is het grote zuidwest gerichte terras bereikbaar. De keuken is volledig uitgerust. In de berging is er plaats voor wasmachine, droogkast en eventueel een extra koelkast/vriezer.

De troeven van dit appartement zijn de kwalitatieve afwerking, de ligging en grote ZW-gerichte terras (80m2)! Er zijn eveneens 2 bovengrondse staanplaatsen beschikbaar, bij te kopen à €12.000/parkeerplaats.

Meer info of een afspraak? Bel Willem op 0474/693.556
Referentie:
VK22020
Bouwjaar:
2005
Slaapkamers:
2
Badkamers:
1
Bewoonbare oppervlakte:
104 m²

Energie certificaat

EPC score:
140 kWh/m²/jaar
140
EPC code:
2584116

Stedenbouwkundige informatie

Voorkooprecht:
Nee
Dagvaarding:
Nee
Verkavelingvergunning:
Ja
Bouwvergunning:
Ja
Terrein Bestemming:
woongebied
O-peil:
niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
€ 349.999

Jouw makelaar

Willem-Alexander Bossaert