Te renoveren charmante woning in Zaffelare dorpTe renoveren charmante woning in Zaffelare dorpTe renoveren charmante woning in Zaffelare dorpTe renoveren charmante woning in Zaffelare dorpTe renoveren charmante woning in Zaffelare dorpTe renoveren charmante woning in Zaffelare dorpTe renoveren charmante woning in Zaffelare dorpTe renoveren charmante woning in Zaffelare dorpTe renoveren charmante woning in Zaffelare dorpTe renoveren charmante woning in Zaffelare dorpTe renoveren charmante woning in Zaffelare dorpTe renoveren charmante woning in Zaffelare dorpTe renoveren charmante woning in Zaffelare dorpTe renoveren charmante woning in Zaffelare dorpTe renoveren charmante woning in Zaffelare dorpTe renoveren charmante woning in Zaffelare dorpTe renoveren charmante woning in Zaffelare dorp




Huis - Te huur

€ 199.000

Te renoveren charmante woning in Zaffelare dorp

Deze volledig te renoveren ééngezinswoning is perfect gesitueerd in de woonkern van het pittoreske en zalige Zaffelare, de mooiste deelgemeente van Lochristi.

Achter de authentieke voorgevel, met een schat aan herinneringen, schuilt zich een merkwaardige woon-opportuniteit met een ideale indeling : vooraan de lichtrijke leefruimte met aparte inkom, aansluitend een grote eetkamer met gaskachel, een verdoken traphal naar het eerste verdiep, een grote ruime keuken met een inventieve glaspartij en at least : een badkamer met lavabo en ligbad. Op het verdiep zijn er twee ruime slaapkamers en een supergezellig te maken hobbyruimte, badend in het licht.
In elke ruimte vind je een sierhaard, die het decoratief element bij uitstek is bij dergelijke charme-woningen.

Via de tuin is er een toegang tot twee grote open bergruimtes, die aan de woning gekoppeld zijn en die een nieuwe verruimende woonfunctie kunnen krijgen.

De zonovergoten en weelderige tuin is een absolute troef : vind je rust en harmonie onder de veilige toren van de Onze-Lieve-Vrouw en St-Petruskerk.

Ben jij de investeerder, die deze woning in zijn oude glorie renoveert of zal ze plaats ruimen voor de modernste nieuwbouwwoning in dit prachtige groene Odeveld van Saffelare ?

Heb je interesse in dit uniek renovatie-project ? Contacteer Pierre op tel : 0495/28.85.25 of mail : pierre@properties-makelaars.be

Referentie:
VK22030
Bouwjaar:
1950
Slaapkamers:
3
Badkamers:
1
Grondoppervlakte:
260 m²
Bewoonbare oppervlakte:
125 m²
Oppervlakte tuin:
140 m²

Energie certificaat

EPC score:
809 kWh/m²/jaar
809

Stedenbouwkundige informatie

Voorkooprecht:
Nee
Dagvaarding:
Nee
Verkavelingvergunning:
Nee
Bouwvergunning:
Ja
Terrein Bestemming:
woongebied
O-peil:
niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
€ 199.000

Jouw makelaar