RUIME RIJWONING met MAGAZIJN RUIME RIJWONING met MAGAZIJN RUIME RIJWONING met MAGAZIJN RUIME RIJWONING met MAGAZIJN RUIME RIJWONING met MAGAZIJN RUIME RIJWONING met MAGAZIJN RUIME RIJWONING met MAGAZIJN RUIME RIJWONING met MAGAZIJN RUIME RIJWONING met MAGAZIJN RUIME RIJWONING met MAGAZIJN RUIME RIJWONING met MAGAZIJN RUIME RIJWONING met MAGAZIJN RUIME RIJWONING met MAGAZIJN RUIME RIJWONING met MAGAZIJN RUIME RIJWONING met MAGAZIJN RUIME RIJWONING met MAGAZIJN RUIME RIJWONING met MAGAZIJN RUIME RIJWONING met MAGAZIJN RUIME RIJWONING met MAGAZIJN RUIME RIJWONING met MAGAZIJN RUIME RIJWONING met MAGAZIJN RUIME RIJWONING met MAGAZIJN
Atelier - Te huur

€ 200.000

RUIME RIJWONING met MAGAZIJN

Verder op te frissen rijwoning met garage en magazijn van 150m² vlakbij het centrum van Ronse. De woning biedt enorm veel potentieel en is ideaal voor iemand met een zelfstandige activiteit of iemand met een bijberoep.

De vraagprijs = vanafprijs

De elektrische installatie van de woning is vernieuwd en is conform tot 31/8/2045. De woning is voorzien van drie nieuwe pelletkachels.

De indeling van de woning is als volgt: voorplaats, leefruimte, eetplaats, badkamer, wasplaats, bureauruimte, nieuwe ruime keuken met enorm groot keukenblad, verder af te werken badkamer, bergruimte en garage. Op de eerste verdieping bevinden zich vier ruime slaapkamers en is er nog toegang tot de zolder die tevens ook nog kan ingericht worden tot ruime kamers. De woning is deels onderkelderd.

Het magazijn bevindt zich in een goede staat, vernieuwde gepolierde betonvloer, het dak is in orde. Achter het magazijn bevindt er zich een zonnige tuin!

Wenst u meer informatie of wil je de woning bezoeken? Contacteer Sebastian op het nr. 0497 12 60 26 of mail naar sebastian@properties-makelaars.be
Referentie:
4837614
Grondoppervlakte:
780 m²
Bewoonbare oppervlakte:
150 m²

Energie certificaat

EPC score:
727 kWh/m²/jaar
727
EPC code:
2603131

Stedenbouwkundige informatie

Dagvaarding:
Nee
Verkavelingvergunning:
Nee
Bouwvergunning:
Nee
O-peil:
niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
€ 200.000

Jouw makelaar