Woonhuis met mogelijkheid tot groepspraktijk!Woonhuis met mogelijkheid tot groepspraktijk!Woonhuis met mogelijkheid tot groepspraktijk!Woonhuis met mogelijkheid tot groepspraktijk!Woonhuis met mogelijkheid tot groepspraktijk!Woonhuis met mogelijkheid tot groepspraktijk!Woonhuis met mogelijkheid tot groepspraktijk!Woonhuis met mogelijkheid tot groepspraktijk!Woonhuis met mogelijkheid tot groepspraktijk!Woonhuis met mogelijkheid tot groepspraktijk!Woonhuis met mogelijkheid tot groepspraktijk!Woonhuis met mogelijkheid tot groepspraktijk!Woonhuis met mogelijkheid tot groepspraktijk!Woonhuis met mogelijkheid tot groepspraktijk!Woonhuis met mogelijkheid tot groepspraktijk!Woonhuis met mogelijkheid tot groepspraktijk!Woonhuis met mogelijkheid tot groepspraktijk!Woonhuis met mogelijkheid tot groepspraktijk!Woonhuis met mogelijkheid tot groepspraktijk!Woonhuis met mogelijkheid tot groepspraktijk!
Gebouw Voor Gemengd Gebruik - Te huur

€ 1.200.000

Woonhuis met mogelijkheid tot groepspraktijk!

Voor meer info of bezoek: 0474/693556 (willem@properties-makelaars.be)

Dit pand is ideaal als groepspraktijk voor vrije beroepen. Prachtige herenhoeve rondom een gekasseide binnenplaats. Momenteel ingedeeld als woning met aansluitend kantoorruimtes en vergaderzalen.
Dit authentiek pand is gelegen op een drukke ligging met veel visibiliteit, nabij E40 (afrit Wetteren).

De gezellige woning straalt authenticiteit uit en heeft een bruikbare vloeroppervlakte van 217m2 (excl. zolder en kelder). De woning bevat verschillende leefruimtes met haard en kachel, keuken, badkamer, 4 slaapkamers, een kelder en een zolder. Buiten is er een aangename tuin met carport/overdekt terras. Centrale verwarming op gas (condenserende ketel).

Het commerciële gedeelte is een voormalige praktijkruimte van 413m2 (excl. zolder en kelder) en kan dienst doen als praktijkruimte, kantoren, event locatie, vergaderplaats, etc. Het bestaat uit een inkom/ontvangstruimte, grote polyvalente zaal, opnamestudio, twee kleinere vergaderzalen of bureau's, kantoorruimte, keuken, volledig ingerichte vergaderzaal onder het dak en een volledig in te richten zolderruimte.

EPC D (UC 2680104 en 2680105)
Vastgesteld bouwkundig erfgoed.

Magnifiek pand met karakter en vele mogelijkheden! Contacteer Willem op 0474/69.35.56 voor meer info of een bezoek ter plaatse.
Referentie:
4973336
Bewoonbare oppervlakte:
630 m²

Energie certificaat

EPC score:
344 kWh/m²/jaar
344
EPC code:
2680104

Stedenbouwkundige informatie

Voorkooprecht:
Nee
Dagvaarding:
Nee
Verkavelingvergunning:
Nee
Bouwvergunning:
Ja
Terrein Bestemming:
Woongebied met landelijk karakter
O-peil:
niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
€ 1.200.000

Jouw makelaar

Willem-Alexander Bossaert