Rustig gelegen halfopen bebouwing met tuinRustig gelegen halfopen bebouwing met tuinRustig gelegen halfopen bebouwing met tuinRustig gelegen halfopen bebouwing met tuinRustig gelegen halfopen bebouwing met tuinRustig gelegen halfopen bebouwing met tuinRustig gelegen halfopen bebouwing met tuinRustig gelegen halfopen bebouwing met tuinRustig gelegen halfopen bebouwing met tuinRustig gelegen halfopen bebouwing met tuinRustig gelegen halfopen bebouwing met tuinRustig gelegen halfopen bebouwing met tuinRustig gelegen halfopen bebouwing met tuinRustig gelegen halfopen bebouwing met tuinRustig gelegen halfopen bebouwing met tuinRustig gelegen halfopen bebouwing met tuinRustig gelegen halfopen bebouwing met tuinRustig gelegen halfopen bebouwing met tuinRustig gelegen halfopen bebouwing met tuinRustig gelegen halfopen bebouwing met tuinRustig gelegen halfopen bebouwing met tuin
Huis - Te huur

€ 179.000

Rustig gelegen halfopen bebouwing met tuin

Deze op te frissen woning is gelegen op een boogscheut van het centrum van Ronse, in een zeer rustige doodlopende straat tussen het groen.

De indeling van de woning is als volgt: op de gelijkvloers bevinden zich de voorplaats, leefruimte, keuken, vernieuwde badkamer en berging met technische ruimte. Op de eerste verdieping bevinden zich twee slaapkamers met nog uitbreidingsmogelijkheden op de zolder. Buiten bevinden zich de garage, ruime staanplaats en een tuin.

De woning is instapklaar, dubbele beglazing, verwarming op gaskachels, 8 zonnepanelen. Elektriciteit conform mits kleine aanpassingen.

De woning is zeer goed onderhouden en wordt nog steeds bewoond (tot en met december 2023). Kortom de ideale starterswoning.

Voor meer info of een bezoek contacteer Sebastian op het nummer 0497 12 60 26 of mail sebastian@properties-makelaars.be
Bouwjaar:
1918
Slaapkamers:
2
Badkamers:
1
Grondoppervlakte:
491 m²
Bewoonbare oppervlakte:
116 m²
Oppervlakte tuin:
241 m²

Stedenbouwkundige informatie

Voorkooprecht:
Nee
Dagvaarding:
Nee
Verkavelingvergunning:
Nee
Bouwvergunning:
Nee
Terrein Bestemming:
landschappelijk waardevol agrarisch gebied
€ 179.000

Jouw makelaar