Laatste appartement op de gelijkvloers!Laatste appartement op de gelijkvloers!Laatste appartement op de gelijkvloers!Laatste appartement op de gelijkvloers!Laatste appartement op de gelijkvloers!Laatste appartement op de gelijkvloers!Laatste appartement op de gelijkvloers!Laatste appartement op de gelijkvloers!Laatste appartement op de gelijkvloers!Laatste appartement op de gelijkvloers!Laatste appartement op de gelijkvloers!
Appartement - Te huur

€ 242.500

Laatste appartement op de gelijkvloers!

Maak kennis met dit schitterend project, waar natuur, licht en duurzaamheid de peilers zijn waarin jong en oud zich thuis zal voelen.
Op slechts 6 min. van Oudenaarde en 34 min. van Gent via de N60 realiseren we dit prachtig, modern project. De site grenst in het westen aan de archeologische site van het Provinciaal Erfgoedcentrum, in het gewestplan omschreven als gebied met toeristische waarde.
Door het concept van doorzon-appartementen geniet elk appartement van beide belevingen.

De troeven zijn de hedendaagse architectuur met ruime terrassen en tuinen. Met terrassen van 10m² à 13m² en ruime staanplaatsen is dit project een uitzondering in hedendaagse projectbouw. Staanplaatsen en bergingen zijn een extra kost:
- Staanplaats: 12.500 EUR
- Berging: 4.000 EUR

Het gebouw omvat 7 appartementen, dewelke centraal toegankelijk zijn langs de oostelijke zijde van het gebouw. De aansluiting van het openbaar domein met het inkomgeheel van de nieuwe meergezinswoning wordt drempelvrij uitgevoerd. Er wordt een mix gegenereerd van verschillende types appartementen (1-, 2- en 3-slaapkamer appartementen, een duplex, en hoekappartementen), waarbij elk appartement bijkomende berging in de kelder heeft en gebruik kan maken van het gemeenschappelijke afvallokaal.

Voor meer info of een bezoek contacteer Sebastian op het nummer 0497 12 60 26 of mail sebastian@properties-makelaars.be
Referentie:
5291387
Bouwjaar:
2022
Slaapkamers:
2
Badkamers:
1
Grondoppervlakte:
756 m²
Bewoonbare oppervlakte:
95 m²
Oppervlakte tuin:
39 m²

Energie certificaat

Asbestattest aanwezig:
Nee

Stedenbouwkundige informatie

Bouwvergunning:
Ja
O-peil:
niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
€ 242.500

Jouw makelaar