De ideale investering voor studenten!De ideale investering voor studenten!De ideale investering voor studenten!De ideale investering voor studenten!De ideale investering voor studenten!De ideale investering voor studenten!De ideale investering voor studenten!De ideale investering voor studenten!De ideale investering voor studenten!De ideale investering voor studenten!De ideale investering voor studenten!De ideale investering voor studenten!De ideale investering voor studenten!De ideale investering voor studenten!De ideale investering voor studenten!De ideale investering voor studenten!De ideale investering voor studenten!
Huis - Te huur

€ 425.000

De ideale investering voor studenten!

Centraal gelegen woning op een toplocatie in het centrum van Gent (lentestraat). Deze woning is een fantastische woonplek voor uw studerende kinderen.
Deze woning werd in 2011 zorgvuldig gerenoveerd en bevat op elke verdieping (3x) een leefruimte met keuken, badkamer en een slaapkamer (niet vergund als meergezinswoning of studentenhuisvesting). Diverse campussen, winkels en sportfaciliteiten op wandel- en fietsafstand.
Deze woning biedt u de kans om uw kinderen in Gent te laten studeren, zonder torenhoge huurprijzen te moeten betalen én om een meerwaarde op lange termijn mee te pikken.

Voor meer info of een afspraak: Bel Willem op 0474/69.35.56

Referentie:
VK23020
Slaapkamers:
3
Badkamers:
3
Grondoppervlakte:
53 m²

Energie certificaat

EPC score:
216 kWh/m²/jaar
216
EPC code:
2621790
Asbestattest aanwezig:
Nee

Stedenbouwkundige informatie

Voorkooprecht:
Nee
Dagvaarding:
Nee
Verkavelingvergunning:
Nee
Bouwvergunning:
Nee
O-peil:
niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
Overstromingsrisico 2023:
Klasse A (geen kans)
G-score:
A
P-score:
A
€ 425.000

Jouw makelaar

Willem-Alexander Bossaert