Instapklare villa in het landelijke AsteneInstapklare villa in het landelijke AsteneInstapklare villa in het landelijke AsteneInstapklare villa in het landelijke AsteneInstapklare villa in het landelijke AsteneInstapklare villa in het landelijke AsteneInstapklare villa in het landelijke AsteneInstapklare villa in het landelijke AsteneInstapklare villa in het landelijke AsteneInstapklare villa in het landelijke AsteneInstapklare villa in het landelijke AsteneInstapklare villa in het landelijke AsteneInstapklare villa in het landelijke AsteneInstapklare villa in het landelijke AsteneInstapklare villa in het landelijke AsteneInstapklare villa in het landelijke AsteneInstapklare villa in het landelijke AsteneInstapklare villa in het landelijke AsteneInstapklare villa in het landelijke AsteneInstapklare villa in het landelijke AsteneInstapklare villa in het landelijke AsteneInstapklare villa in het landelijke AsteneInstapklare villa in het landelijke AsteneInstapklare villa in het landelijke AsteneInstapklare villa in het landelijke AsteneInstapklare villa in het landelijke AsteneInstapklare villa in het landelijke AsteneInstapklare villa in het landelijke AsteneInstapklare villa in het landelijke AsteneInstapklare villa in het landelijke AsteneInstapklare villa in het landelijke AsteneInstapklare villa in het landelijke AsteneInstapklare villa in het landelijke AsteneInstapklare villa in het landelijke Astene
Villa - Te huur

€ 448.000

Instapklare villa in het landelijke Astene

Deze instapklare woning is residentieel gelegen in het landelijke Astene, op een boogscheut van Deinze, Sint-Martens-Latem en De Pinte : een perfecte centrale ligging dus in alle rust van de volle natuur. Dit is echt thuis komen !

Deze comfortabele woning heeft een klassieke indeling : op het gelijkvloers is er een grote inkomhal, een zuid-georiënteerde lichtrijke leefruimte en eetkamer met zicht op de leuke tuin. Aansluitend is er de ingerichte keuken en een grote bureelruimte, die ook als slaapkamer kan ingericht worden. Ook de badkamer met ovaal ligbad en aparte douchecel, samen met een gastentoilet zijn gesitueerd op het gelijkvloers ; superrr praktisch !

Op het verdiep zijn er twee ruime slaapkamers en een aparte tweede toilet. De grootste kamer, de master, werd tevens ingericht met een handige grote dressing, een bijkomende bergruimte en extra lavabo.

Via de grote oprit ( met elektrische poort ) kan je naar de aparte grote garage met automatische kantelpoort, waar de CV-ketel is geïnstalleerd is en er nog voldoende ruimte is voor een wasplaats, berging of werkatelier.

Deze woning is een echte opportuniteit en heeft alle troeven in huis voor jarenlang woonplezier.

Ontdek onze 360 tour :  https://orbix360.com/Vs7CEQpJW

Heb je interesse in deze leuke villa ?
Contacteer Pierre voor een individueel bezoekmoment op tel : 0495/28.85.25 of mail pierre@properties-makelaars.be

Referentie:
5298904
Bouwjaar:
1993
Slaapkamers:
2
Badkamers:
1
Grondoppervlakte:
800 m²
Bewoonbare oppervlakte:
140 m²
Oppervlakte tuin:
665 m²

Energie certificaat

EPC score:
309 kWh/m²/jaar
309
EPC code:
2141273
Asbestattest aanwezig:
Ja

Stedenbouwkundige informatie

Voorkooprecht:
Nee
Dagvaarding:
Nee
Verkavelingvergunning:
Ja
Bouwvergunning:
Ja
Terrein Bestemming:
woongebied
O-peil:
niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
Overstromingsrisico 2023:
Klasse A (geen kans)
G-score:
A
P-score:
A
€ 448.000

Jouw makelaar