Klassieke ééngezinswoning te LedeKlassieke ééngezinswoning te LedeKlassieke ééngezinswoning te LedeKlassieke ééngezinswoning te LedeKlassieke ééngezinswoning te LedeKlassieke ééngezinswoning te LedeKlassieke ééngezinswoning te LedeKlassieke ééngezinswoning te LedeKlassieke ééngezinswoning te LedeKlassieke ééngezinswoning te LedeKlassieke ééngezinswoning te LedeKlassieke ééngezinswoning te LedeKlassieke ééngezinswoning te LedeKlassieke ééngezinswoning te LedeKlassieke ééngezinswoning te LedeKlassieke ééngezinswoning te LedeKlassieke ééngezinswoning te LedeKlassieke ééngezinswoning te LedeKlassieke ééngezinswoning te LedeKlassieke ééngezinswoning te LedeKlassieke ééngezinswoning te LedeKlassieke ééngezinswoning te LedeKlassieke ééngezinswoning te LedeKlassieke ééngezinswoning te LedeKlassieke ééngezinswoning te LedeKlassieke ééngezinswoning te Lede
Eengezinswoning - Te huur

€ 265.000

Klassieke ééngezinswoning te Lede

Deze degelijke klassieke woning is gelegen in de landelijke gemeente Lede, middenin een nieuwe en rustige woonkern.

Via de Spoorstraat ben je direct aan het Station van Lede en het Park van Meesen ; een mobiscore van 8 op 10 duidt dan ook op een goede bereikbaarheid van het openbaar vervoer, de winkels, scholen, ontspanning- en sportfaciliteiten en gezondheidszorg: een perfecte locatie dus !

De woning is in een zeer verzorgde staat; alle technieken functioneren naar behoren of werden recentelijke vernieuwd ( keukenapparatuur ), ook de indeling van de vele ruimtes biedt een opmerkelijk comfort voor een groot gezin :

 Op het gelijkvloers heb je de inkom, een ruime gezellige leefruimte met gaskachel en een grote eetplaats die mooi aansluit aan de volledig ingerichte keuken (met eethoek).

Achter de keuken is er de grote badkamer met lavabo, ligbad met douche en toilet en zijn er de nodige aansluitingen voorzien voor de plaatsing van een wasmachine en droogkast.

Via de veranda kan je naar een grote handige bergruimte.

Tevens biedt de veranda een schitterend uitzicht op de volledig ommuurde tuin met het perfect gazon en enkele leuke tuinbeelden.  Een aparte deur biedt toegang tot de tuin vanop straat.

Ook is er een ruime droge kelder, die bereikbaar is via een aparte trap vanuit de eetplaats.

Op de bovenverdieping heb je drie ruime slaapkamers en een vierde communicerende kamer, die kan ingericht worden als bijkomende slaapruimte, dressing of hobbyruimte.

 Met een uitschuifbare lader kan je naar de grote zolder, die nu wordt gebruikt als stockageruimte.

Een langgerekte atelierruimte naast de woning is de perfecte plaats om bij te klussen.

De garagebox, die los van de woning werd gemonteerd, kan gebruikt worden voor het stallen van een personenwagen of fietsen of als extra berging.

Deze mooie en ruime woning straalt een bijzondere huiselijke en familiale sfeer uit waar het zalig wonen is voor jaren !

Interesse in een bezoek ? Contacteer Pierre op tel : 0495/28.85.25 of mail naar pierre@properties-makelaars.be

 

Referentie:
5287936
Bouwjaar:
1940
Slaapkamers:
4
Badkamers:
1
Grondoppervlakte:
302 m²
Bewoonbare oppervlakte:
190 m²

Energie certificaat

EPC score:
491 kWh/m²/jaar
491
EPC code:
20230406-0002858931-RES-1

Stedenbouwkundige informatie

Voorkooprecht:
Nee
Dagvaarding:
Nee
Verkavelingvergunning:
Nee
Bouwvergunning:
Ja
Terrein Bestemming:
woongebied
O-peil:
Klasse A (geen kans)
€ 265.000

Jouw makelaar