Hoeve Domein De Bosterij te MaarkedalHoeve Domein De Bosterij te MaarkedalHoeve Domein De Bosterij te MaarkedalHoeve Domein De Bosterij te MaarkedalHoeve Domein De Bosterij te MaarkedalHoeve Domein De Bosterij te MaarkedalHoeve Domein De Bosterij te MaarkedalHoeve Domein De Bosterij te MaarkedalHoeve Domein De Bosterij te MaarkedalHoeve Domein De Bosterij te MaarkedalHoeve Domein De Bosterij te MaarkedalHoeve Domein De Bosterij te MaarkedalHoeve Domein De Bosterij te MaarkedalHoeve Domein De Bosterij te MaarkedalHoeve Domein De Bosterij te MaarkedalHoeve Domein De Bosterij te MaarkedalHoeve Domein De Bosterij te MaarkedalHoeve Domein De Bosterij te MaarkedalHoeve Domein De Bosterij te MaarkedalHoeve Domein De Bosterij te MaarkedalHoeve Domein De Bosterij te MaarkedalHoeve Domein De Bosterij te MaarkedalHoeve Domein De Bosterij te MaarkedalHoeve Domein De Bosterij te MaarkedalHoeve Domein De Bosterij te Maarkedal
Vakantiewoning - Te huur

€ 899.000

Hoeve Domein De Bosterij te Maarkedal

Schitterend gelegen hoeve "domein De Bosterij" op 11.255m2 gelegen in het idyllische Maarkedal (Schorisse), vlak aan het Bos Ter Rijst. De hoeve is vergund als vakantiehuurwoning, wekelijks verhuurd met een jaarlijkse huuropbrengst van meer dan 55.000 euro. De hoeve biedt plaats voor meer dan 20 gasten maar kan ook perfect gebruikt worden om permanent te bewonen en er zich te domiciliëren .

Deze hoeve bestaat uit een hoofdgebouw en bijgebouw, het hoofdgebouw omvat op de gelijkvloers een ruime living met open haard, diverse bergingen, technische ruimte, keuken, eetplaats, inkomhal met gastentoilet, ontspanningsruimte van 100m2 met aparte toiletten. Op de eerste verdieping 7 ruime slaapkamers en 3 badkamers.

Het bijgebouw aan de vijver omvat een keuken, living met pelletkachel, slaapkamer en badkamer.

Schitterende tuin met open grasvlakte, barrelsauna, hottub en privatief bos. De hoeve omvat ook nog een binnenkoer, vijver en een deels overdekt terras met glazen windscherm.
Referentie:
5363710
Slaapkamers:
7
Badkamers:
3
Grondoppervlakte:
11255 m²
Bewoonbare oppervlakte:
595 m²

Energie certificaat

EPC score:
437 kWh/m²/jaar
437
EPC code:
2888326
Asbestattest aanwezig:
Nee

Stedenbouwkundige informatie

O-peil:
niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
Overstromingsrisico 2023:
Klasse A (geen kans)
G-score:
A
P-score:
A
€ 899.000

Jouw makelaar

Kenneth De Wannemaeker