Landelijke villa te ElsegemLandelijke villa te ElsegemLandelijke villa te ElsegemLandelijke villa te ElsegemLandelijke villa te ElsegemLandelijke villa te ElsegemLandelijke villa te ElsegemLandelijke villa te ElsegemLandelijke villa te ElsegemLandelijke villa te ElsegemLandelijke villa te ElsegemLandelijke villa te ElsegemLandelijke villa te ElsegemLandelijke villa te ElsegemLandelijke villa te ElsegemLandelijke villa te ElsegemLandelijke villa te ElsegemLandelijke villa te ElsegemLandelijke villa te ElsegemLandelijke villa te ElsegemLandelijke villa te ElsegemLandelijke villa te ElsegemLandelijke villa te ElsegemLandelijke villa te ElsegemLandelijke villa te ElsegemLandelijke villa te ElsegemLandelijke villa te ElsegemLandelijke villa te ElsegemLandelijke villa te ElsegemLandelijke villa te Elsegem
Villa - Te huur

€ 630.000

Landelijke villa te Elsegem

Schitterende villa gelegen in Elsegem aan de Scheldevallei en dichtbij het domein De Ghellinck. Deze villa ligt op een zeer goede verbindingsweg naar Oudenaarde en Kerkhove en vlot bereikbaar via de n60. Mits hedendaagse opknapwerken kan deze villa weer ten volle benut worden en schitteren op zijn ruim perceel!

Deze villa heeft het potentieel voor alles wat je nodig hebt voor een luxueus en comfortabel leven en met een prachtig uitzicht op de omgeving! Grote ruimtes, ruime dubbele garage, bijgebouw bestaande uit een garage en stal met zolder, ruim perceel, voldoende plaats voor dieren (schapen, paarden, etc) mogelijkheid tot het bouwen van een zwembad, kelder en kruipkelder volledig onder de woning.

De indeling is als volgt:
Op de gelijkvloers bevinden zich een imposante inkomhal, gastentoilet, bureel, slaapkamer, badkamer, leefruimte, eethoek, een ruime keuken, een tweede vernieuwde keuken, berging, dubbele garage met technische ruimte en een veranda.

Op de eerste verdieping bevinden zich de ruime nachthal, vier slaapkamers, toilet en badkamer.

Heeft u meer ruimte nodig? Mogelijkheid tot aankoop aanpalend perceel van 4126m² !

Heeft u interesse in deze villa? Wacht dan niet langer en kom langs voor een bezoek! Contacteer Sebastian op het nummer 0497 12 60 26 of mail sebastian@properties-makelaars.be
Referentie:
5338453
Bouwjaar:
1976
Slaapkamers:
5
Badkamers:
2
Grondoppervlakte:
3688 m²
Bewoonbare oppervlakte:
264 m²

Energie certificaat

EPC score:
351 kWh/m²/jaar
351
EPC code:
2440977
Asbestattest aanwezig:
Nee

Stedenbouwkundige informatie

Voorkooprecht:
Nee
Dagvaarding:
Nee
Verkavelingvergunning:
Nee
Bouwvergunning:
Ja
O-peil:
niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
Overstromingsrisico 2023:
Klasse A (geen kans)
G-score:
A
P-score:
A
€ 630.000

Jouw makelaar