Modernistische villa te Munte ( Merelbeke )Modernistische villa te Munte ( Merelbeke )Modernistische villa te Munte ( Merelbeke )Modernistische villa te Munte ( Merelbeke )Modernistische villa te Munte ( Merelbeke )Modernistische villa te Munte ( Merelbeke )Modernistische villa te Munte ( Merelbeke )Modernistische villa te Munte ( Merelbeke )Modernistische villa te Munte ( Merelbeke )Modernistische villa te Munte ( Merelbeke )Modernistische villa te Munte ( Merelbeke )Modernistische villa te Munte ( Merelbeke )Modernistische villa te Munte ( Merelbeke )Modernistische villa te Munte ( Merelbeke )Modernistische villa te Munte ( Merelbeke )Modernistische villa te Munte ( Merelbeke )Modernistische villa te Munte ( Merelbeke )Modernistische villa te Munte ( Merelbeke )Modernistische villa te Munte ( Merelbeke )Modernistische villa te Munte ( Merelbeke )Modernistische villa te Munte ( Merelbeke )Modernistische villa te Munte ( Merelbeke )Modernistische villa te Munte ( Merelbeke )
Villa - Te huur

€ 575.000

Modernistische villa te Munte ( Merelbeke )

Perfect ingeplant in het glooiend landschap van Munte, met panoramisch zicht op de uitgestrekte maisvelden en weiden, voelt deze unieke woning in Konstrukto-stijl verbluffend modern aan. Deze vooruitstrevende stijl uit de jaren 60 wordt gekenmerkt door zuivere bouwlijnen, gevelhoge glaspartijen met een ultieme lichtbeleving en integratie met de natuur en behoud van uw privacy. De luifels en ruime terrassen rondom de woning maken dat je optimaal kan genieten van elk straaltje zon doorheen de vier seizoenen.
Kortom een villa met internationale allure , gelegen in de nabijheid van de Scheldevallei en de Makkegemse bossen met zijn talloze wandel- en fietsroutes !

 Het interieurplan op het gelijkvloers is als volgt :

Via de statige inkomhal kom je in de immense en lichtrijke leefruimte met een gezellige open haard ; de volledig ingerichte keuken sluit hierbij mooi aan.

De master bedroom met dressingruimte straalt echte grandeur uit ;  samen met de drie andere slaapkamers en de super leuke badkamer, met stijlelementen uit de Glorious Sixties, zijn deze ondergebracht in de linkervleugel van de villa.

 In de kelderverdieping is er de ruime en gerieflijke garage voor minstens twee personenwagens, de technische bergruimte met de CV installatie, en een aparte grote berging.

 De volgroeide tuin met prachtige bomen, groenperken en hagen zijn de ideale plek om urenlang te genieten van deze waardevolle eigendom ; instant happiness verzekerd !

Interesse om deze masterpiece in elegantie te ondekken ?
Contacteer Pierre op tel : 0495/28.85.25 of e-mail : pierre@properties-makelaars.be

 

 

 

 

 

 

Referentie:
VK23041
Bouwjaar:
1967
Slaapkamers:
4
Badkamers:
1
Grondoppervlakte:
1388 m²
Bewoonbare oppervlakte:
171 m²
Oppervlakte tuin:
1206 m²

Energie certificaat

EPC code:
2950372
Asbestattest aanwezig:
Ja

Stedenbouwkundige informatie

Voorkooprecht:
Nee
Dagvaarding:
Nee
Verkavelingvergunning:
Nee
Bouwvergunning:
Ja
Terrein Bestemming:
Woongebied met landelijk karakter
O-peil:
niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
Overstromingsrisico 2023:
Klasse A (geen kans)
P-score:
A
€ 575.000

Jouw makelaar