Landelijke villa aan de MandelLandelijke villa aan de MandelLandelijke villa aan de MandelLandelijke villa aan de MandelLandelijke villa aan de MandelLandelijke villa aan de MandelLandelijke villa aan de MandelLandelijke villa aan de MandelLandelijke villa aan de MandelLandelijke villa aan de MandelLandelijke villa aan de MandelLandelijke villa aan de MandelLandelijke villa aan de MandelLandelijke villa aan de MandelLandelijke villa aan de MandelLandelijke villa aan de MandelLandelijke villa aan de MandelLandelijke villa aan de MandelLandelijke villa aan de MandelLandelijke villa aan de MandelLandelijke villa aan de MandelLandelijke villa aan de MandelLandelijke villa aan de MandelLandelijke villa aan de MandelLandelijke villa aan de MandelLandelijke villa aan de MandelLandelijke villa aan de MandelLandelijke villa aan de MandelLandelijke villa aan de MandelLandelijke villa aan de MandelLandelijke villa aan de MandelLandelijke villa aan de MandelLandelijke villa aan de MandelLandelijke villa aan de MandelLandelijke villa aan de Mandel




Villa - Te huur

€ 695.000

Landelijke villa aan de Mandel

Ben je op zoek naar een ruime woning in een rustige omgeving? Dit prachtig perceel van exact 2000 m2 ligt in Sint-Baafs-Vijve en grenst aan het pittoreske dorp Wakken. De villa biedt uitzicht op uitgestrekte akkers, groene weilanden, de schilderachtige Goethalsmolen en de kronkelende Mandel. Op een boogscheut zijn er vele winkels, scholen en recreatiemogelijkheden, en op minder dan 15 minuten bevind je je in het levendige Waregem.

De karaktervolle villa (376 m2) werd gebouwd in 1975 en onderging begin jaren ‘90 een grondige renovatie en uitbreiding. Het dak werd vernieuwd in 2018. Het gelijkvloers verwelkomt je in een inkomhal met gastentoilet en vestiaire, een leefruimte met openhaard en een lichtrijke keuken met uitzicht op de tuin, aangelegd in Engelse stijl. Genieten van de tuin kan ook in de moderne veranda met elektrische zonnewering. Verder zijn er ook 3 kamers die momenteel dienen als bureauruimtes en handige wasplaats. Daarnaast is er ook een wijnkelder, en is het huis volledig onderkelderd met praktische kruipkelder. De inpandige, dubbele garage biedt plaats aan twee wagens. Het charmante bijgebouw op de oprit, met veel plaats voor hout en tuinmateriaal, kan ook onderdak bieden aan een wagen.

Op de eerste verdieping zijn er vier slaapkamers (waarvan een met ensuite badkamer met douche, wastafel en toilet), een aparte dressing, een badkamer met bad, een aparte douchekamer en verschillende zolderruimtes.

De troeven van deze eigendom zijn haar idyllische ligging, het ruimtelijk gevoel en de diverse mogelijkheden naar inrichting.

Heb je interesse in deze woning? Bel Willem op 0474/693556 (willem@properties-makelaars.be) en maak een afspraak.

P-score: C
G-score: B

Referentie:
VK23032
Bouwjaar:
1975
Slaapkamers:
4
Badkamers:
3
Grondoppervlakte:
2000 m²
Bewoonbare oppervlakte:
376 m²

Energie certificaat

EPC score:
346 kWh/m²/jaar
346
EPC code:
2949130
Asbestattest aanwezig:
Ja

Stedenbouwkundige informatie

Voorkooprecht:
Nee
Dagvaarding:
Nee
Verkavelingvergunning:
Nee
Bouwvergunning:
Ja
Terrein Bestemming:
Woongebied met landelijk karakter
G-score:
B
P-score:
C
€ 695.000

Jouw makelaar

Willem-Alexander Bossaert