Gerenoveerd 3 slaapkamer appartementGerenoveerd 3 slaapkamer appartementGerenoveerd 3 slaapkamer appartementGerenoveerd 3 slaapkamer appartementGerenoveerd 3 slaapkamer appartementGerenoveerd 3 slaapkamer appartementGerenoveerd 3 slaapkamer appartementGerenoveerd 3 slaapkamer appartementGerenoveerd 3 slaapkamer appartementGerenoveerd 3 slaapkamer appartementGerenoveerd 3 slaapkamer appartementGerenoveerd 3 slaapkamer appartementGerenoveerd 3 slaapkamer appartementGerenoveerd 3 slaapkamer appartementGerenoveerd 3 slaapkamer appartementGerenoveerd 3 slaapkamer appartementGerenoveerd 3 slaapkamer appartement




Appartement - Te huur

€ 199.000

Gerenoveerd 3 slaapkamer appartement

Bezoek enkel op afspraak: Bel Sebastian voor een bezoek of voor meer info op 0497 12 60 26 of mail sebastian@properties-makelaars.be

Perfect gerenoveerd appartement pal in het centrum van Zwevegem. Winkels, scholen, bakker etc. zijn stapvoets bereikbaar.

Het appartement is vernieuwd in 2022, volledig gestript en is opnieuw opgebouwd met duurzame en kwaliteitsvolle materialen.

De indeling is als volgt: een open leefruimte met keuken, drie slaapkamers, nachthal, gastentoilet, badkamer en een berging. Er zijn twee ruime slaapkamers en één kleinere slaapkamer. De op maat gemaakte keuken is volledig geïnstalleerd met de nodige toestellen. Volledig vernieuwde elektrische installatie. Volledig vernieuwde centrale verwarming op gas met nieuwe wandradiatoren. Er zijn tevens drie terrassen aan het appartement, zowel aan de voorzijde als de achterzijde!

De verkoop omvat een mee aan te kopen gesloten garagebox t.w.v. 24.000 euro

Elektriciteit conform/ geen asbest/ centrale verwarming op gas

Gunstig EPC na renovatie dakisolatie door de VME van het gebouw (energielabel A). Op dit moment is er geen dakisolatie aanwezig.
Slaapkamers:
3
Badkamers:
1
Bewoonbare oppervlakte:
92 m²

Energie certificaat

EPC score:
446 kWh/m²/jaar
446
EPC code:
2794515
Asbestattest aanwezig:
Ja

Stedenbouwkundige informatie

Voorkooprecht:
Nee
Dagvaarding:
Nee
Verkavelingvergunning:
Nee
Bouwvergunning:
Ja
O-peil:
niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
Overstromingsrisico 2023:
Klasse A (geen kans)
G-score:
A
P-score:
A
€ 199.000

Jouw makelaar