Top gerenoveerd appartement in GentbruggeTop gerenoveerd appartement in GentbruggeTop gerenoveerd appartement in GentbruggeTop gerenoveerd appartement in GentbruggeTop gerenoveerd appartement in GentbruggeTop gerenoveerd appartement in GentbruggeTop gerenoveerd appartement in GentbruggeTop gerenoveerd appartement in GentbruggeTop gerenoveerd appartement in GentbruggeTop gerenoveerd appartement in GentbruggeTop gerenoveerd appartement in GentbruggeTop gerenoveerd appartement in GentbruggeTop gerenoveerd appartement in GentbruggeTop gerenoveerd appartement in GentbruggeTop gerenoveerd appartement in Gentbrugge
Appartement - Te huur

€ 269.000

Top gerenoveerd appartement in Gentbrugge

Bezoek enkel op afspraak: Bel Sebastian voor een bezoek of voor meer info op 0497 12 60 26 of mail sebastian@properties-makelaars.be

Super gerenoveerd hoekappartement gelegen op toplocatie in Gentbrugge, in een rustige woonwijk. Het appartement bevindt zich op de gelijkvloers en is zeer goed toegankelijk.

Tijdens de renovatie is er rekening gehouden met ruimte en comfort en zijn de ruimtes volledig geoptimaliseerd met voldoende inbouwkasten. De vele grote raampartijen zorgen voor veel lichtinval. Eveneens is er ook vloerverwarming voorzien.

Het appartement omvat een open keuken met keukeneiland, lichtrijke leefruimte, één ruime slaapkamer met aansluitend een dressingruimte, een badkamer met een ruime inloopdouche en dubbele wastafel, een technische ruimte/berging en een toilet.

De verkoop omvat nog twee extra bergingen + mee aan te kopen gesloten garage t.w.v. 26.000,00 euro

Gunstig EPC/Elektriciteit conform/centrale verwarming op gas/geen asbest
Referentie:
5518319
Slaapkamers:
1
Badkamers:
1
Bewoonbare oppervlakte:
64 m²

Energie certificaat

EPC score:
120 kWh/m²/jaar
120
EPC code:
2976937

Stedenbouwkundige informatie

Voorkooprecht:
Nee
Dagvaarding:
Nee
Verkavelingvergunning:
Nee
Bouwvergunning:
Ja
€ 269.000

Jouw makelaar