Landelijke villa aan de Mandel (Wielsbeke)Landelijke villa aan de Mandel (Wielsbeke)Landelijke villa aan de Mandel (Wielsbeke)Landelijke villa aan de Mandel (Wielsbeke)Landelijke villa aan de Mandel (Wielsbeke)Landelijke villa aan de Mandel (Wielsbeke)Landelijke villa aan de Mandel (Wielsbeke)Landelijke villa aan de Mandel (Wielsbeke)Landelijke villa aan de Mandel (Wielsbeke)Landelijke villa aan de Mandel (Wielsbeke)Landelijke villa aan de Mandel (Wielsbeke)Landelijke villa aan de Mandel (Wielsbeke)Landelijke villa aan de Mandel (Wielsbeke)Landelijke villa aan de Mandel (Wielsbeke)Landelijke villa aan de Mandel (Wielsbeke)Landelijke villa aan de Mandel (Wielsbeke)Landelijke villa aan de Mandel (Wielsbeke)Landelijke villa aan de Mandel (Wielsbeke)Landelijke villa aan de Mandel (Wielsbeke)Landelijke villa aan de Mandel (Wielsbeke)Landelijke villa aan de Mandel (Wielsbeke)Landelijke villa aan de Mandel (Wielsbeke)Landelijke villa aan de Mandel (Wielsbeke)Landelijke villa aan de Mandel (Wielsbeke)Landelijke villa aan de Mandel (Wielsbeke)Landelijke villa aan de Mandel (Wielsbeke)Landelijke villa aan de Mandel (Wielsbeke)Landelijke villa aan de Mandel (Wielsbeke)Landelijke villa aan de Mandel (Wielsbeke)Landelijke villa aan de Mandel (Wielsbeke)Landelijke villa aan de Mandel (Wielsbeke)Landelijke villa aan de Mandel (Wielsbeke)Landelijke villa aan de Mandel (Wielsbeke)Landelijke villa aan de Mandel (Wielsbeke)Landelijke villa aan de Mandel (Wielsbeke)
Villa - Te huur

€ 695.000

Landelijke villa aan de Mandel (Wielsbeke)

Landelijke villa gelegen te SINT-BAAFS-VIJVE, op de grens met Waregem: 8 min (4,4 km) van ziekenhuis Waregem, 15 min (6,8km) van de Markt in Waregem.

Ben je op zoek naar een woning in een rustige omgeving? Dit prachtig perceel van exact 2000 m2 ligt in Sint-Baafs-Vijve en grenst aan het pittoreske dorp Wakken. De villa biedt uitzicht op uitgestrekte akkers, groene weilanden, de schilderachtige Goethalsmolen en de kronkelende Mandel.

De karaktervolle villa (376 m2) werd gebouwd in 1975 en onderging begin jaren ‘90 een grondige renovatie. Het dak werd vernieuwd in 2018. Het gelijkvloers verwelkomt je in een inkomhal met gastentoilet en vestiaire, een leefruimte met openhaard en een lichtrijke keuken met uitzicht op de tuin, aangelegd in Engelse stijl. Genieten van de tuin kan ook in de moderne veranda. Verder zijn er ook 3 kamers die momenteel dienen als bureauruimtes. Daarnaast is er ook een wijnkelder, en is het huis volledig onderkelderd. De inpandige, dubbele garage biedt plaats aan twee wagens. Het charmante bijgebouw op de oprit biedt onderdak aan een extra wagen en tuinmateriaal.

Op de eerste verdieping zijn er vier slaapkamers (waarvan een met ensuite badkamer), een aparte dressing, een badkamer met bad, een aparte douchekamer en verschillende zolderruimtes.

De troeven van deze eigendom zijn haar idyllische ligging, het ruimtelijk gevoel en de diverse mogelijkheden!
Interesse? Bel Willem op 0474/693556 (willem@properties-makelaars.be) en maak een afspraak.

Referentie:
VK23032B
Bouwjaar:
1975
Slaapkamers:
4
Badkamers:
3
Grondoppervlakte:
2000 m²
Bewoonbare oppervlakte:
376 m²

Energie certificaat

EPC score:
346 kWh/m²/jaar
346
EPC code:
2949130
Asbestattest aanwezig:
Ja

Stedenbouwkundige informatie

Voorkooprecht:
Nee
Dagvaarding:
Nee
Verkavelingvergunning:
Nee
Bouwvergunning:
Ja
Terrein Bestemming:
Woongebied met landelijk karakter
G-score:
B
P-score:
C
€ 695.000

Jouw makelaar

Willem-Alexander Bossaert