Landelijke villa te Lemberge ( Merelbeke )Landelijke villa te Lemberge ( Merelbeke )Landelijke villa te Lemberge ( Merelbeke )Landelijke villa te Lemberge ( Merelbeke )Landelijke villa te Lemberge ( Merelbeke )Landelijke villa te Lemberge ( Merelbeke )Landelijke villa te Lemberge ( Merelbeke )Landelijke villa te Lemberge ( Merelbeke )Landelijke villa te Lemberge ( Merelbeke )Landelijke villa te Lemberge ( Merelbeke )Landelijke villa te Lemberge ( Merelbeke )Landelijke villa te Lemberge ( Merelbeke )Landelijke villa te Lemberge ( Merelbeke )Landelijke villa te Lemberge ( Merelbeke )Landelijke villa te Lemberge ( Merelbeke )Landelijke villa te Lemberge ( Merelbeke )Landelijke villa te Lemberge ( Merelbeke )Landelijke villa te Lemberge ( Merelbeke )Landelijke villa te Lemberge ( Merelbeke )Landelijke villa te Lemberge ( Merelbeke )Landelijke villa te Lemberge ( Merelbeke )Landelijke villa te Lemberge ( Merelbeke )Landelijke villa te Lemberge ( Merelbeke )Landelijke villa te Lemberge ( Merelbeke )Landelijke villa te Lemberge ( Merelbeke )Landelijke villa te Lemberge ( Merelbeke )Landelijke villa te Lemberge ( Merelbeke )Landelijke villa te Lemberge ( Merelbeke )Landelijke villa te Lemberge ( Merelbeke )Landelijke villa te Lemberge ( Merelbeke )Landelijke villa te Lemberge ( Merelbeke )
Villa - Te huur

€ 525.000

Landelijke villa te Lemberge ( Merelbeke )

Deze mooie gerenoveerde villa ligt midden het landelijk Lemberge, deelgemeente van Merelbeke, in een rustige residentiële laan, omgeven door velden en wijdse vergezichten.

Het commerciële centrum van Merelbeke is heel vlot bereikbaar met het openbaar vervoer en is op fietsafstand.

De woning op zich heeft een klassieke indeling : op het gelijkvloers is er de inkom met trappenhal, een grote en lichtrijke leefruimte bestaande uit een ruime zitzoek met een super gezellige houtstoof , een ontvangstruimte en een aparte kleine bureelruimte. Verder is er een open en volledig geïnstalleerde keuken met eetruimte en een subliem zicht op het terras, de leuke achtertuin en de dartelende paarden en stallen.

De badkamer is gesitueerd in het verlengde van de inkomhal en is voorzien van ligbad met douche, een lavabo met spiegelkast, en een toilet. Er is ook een droog keldertje met toegang via de inkom.

Op het verdiep heb je drie ruime slaapkamers, waarvan de twee grootste kamers een allermooist uitzicht hebben.

In de afzonderlijke uitpandige garage met automatische sectionale poort is er plaats voor één personenwagen ; ook de CV op mazout met boiler staat daar opgesteld en zijn er aansluitingen voorzien voor de wasmachine en droogkast. In het verlengde van de garage is er ook een praktische bergruimte en een aangebouwde stal voor de opslag van hooi of tuinmachines.

Aan de linkerzijde van de woning is er een volledig ingerichte chalet met aparte toegang, die nu dienst doet als verkoopruimte ; deze ruimte kan eventueel omgevormd worden tot een bureel met opslagmogelijkheid , een hobby-ruimte, poolhouse of andere functionele bestemming.

Achter de chalet is er een overdekte opslag voor houtsblokken. Dieper in de tuin is er een afspanning voor paarden en een paardenstal, natuurlijk voor de liefhebbers.

Interesse in deze prachtige woning “op den buiten” te midden van de natuur en het groen ?

Contacteer Pierre op tel : 0495/28.85.25 of mail : pierre@prorties-makelaars.be

 

 

 

Referentie:
5484461
Bouwjaar:
1953
Slaapkamers:
3
Badkamers:
1
Grondoppervlakte:
816 m²
Bewoonbare oppervlakte:
151 m²
Oppervlakte tuin:
600 m²

Energie certificaat

EPC code:
296505
Asbestattest aanwezig:
Ja

Stedenbouwkundige informatie

Voorkooprecht:
Nee
Dagvaarding:
Nee
Verkavelingvergunning:
Ja
Bouwvergunning:
Ja
Terrein Bestemming:
woongebied
O-peil:
niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
Overstromingsrisico 2023:
Klasse A (geen kans)
G-score:
A
P-score:
A
€ 525.000

Jouw makelaar