Nieuwbouw centrum RonseNieuwbouw centrum RonseNieuwbouw centrum RonseNieuwbouw centrum RonseNieuwbouw centrum RonseNieuwbouw centrum RonseNieuwbouw centrum RonseNieuwbouw centrum RonseNieuwbouw centrum RonseNieuwbouw centrum RonseNieuwbouw centrum RonseNieuwbouw centrum RonseNieuwbouw centrum RonseNieuwbouw centrum RonseNieuwbouw centrum RonseNieuwbouw centrum RonseNieuwbouw centrum RonseNieuwbouw centrum RonseNieuwbouw centrum RonseNieuwbouw centrum Ronse
Huis - Te huur

€ 383.700

Nieuwbouw centrum Ronse

Voor een bezoek of meer info contacteer Sebastian op het nummer 0497 12 60 26 of mail sebastian@properties-makelaars.be

Prachtig nieuwbouwproject gelegen in het centrum van Ronse bestaande uit 12 woningen waarvan de helft verkocht is. Voor dit project is er veel aandacht besteed aan comfort, kwaliteit, optimalisatie van ruimtes en is er specifiek gekozen voor een hoevestijl. De gekozen stijl geeft de woningen karakter, charme en creëert het een gezellige sfeer, het voelt aan als thuiskomen!

Deze woning omvat op de gelijkvloers een inkomhal, gastentoilet, keuken, leefruimte en berging. De eerste verdieping omvat een bureauruimte, badkamer (voorzien van bad, douche en toilet) en 2 slaapkamers. Op de zolderverdieping bevinden zich 2 slaapkamers. De tuin is aangelegd en voorzien van een terras en tuinberging. De plannen kunnen opgevraagd worden.

De woning wordt afgewerkt met een keuken, volledig sanitair, deuren, zonnepanelen (1600W), dit allemaal naar keuze en inclusief de verkoopprijs. De woning wordt tevens schilderklaar afgeleverd.

Verplicht mee aan te kopen staanplaats t.w.v. 7500 euro, mogelijkheid om extra staanplaats aan te kopen

Prijzen zijn exclusief BTW en registratierechten
Referentie:
5574321
Bouwjaar:
2023
Slaapkamers:
4
Badkamers:
1
Grondoppervlakte:
149 m²
Bewoonbare oppervlakte:
183.5 m²

Energie certificaat

Asbestattest aanwezig:
Nee

Stedenbouwkundige informatie

Voorkooprecht:
Nee
Dagvaarding:
Nee
Verkavelingvergunning:
Ja
Bouwvergunning:
Ja
O-peil:
niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
Overstromingsrisico 2023:
Klasse A (geen kans)
G-score:
A
P-score:
A
€ 383.700

Jouw makelaar