Renovatieproject in DeurleRenovatieproject in DeurleRenovatieproject in DeurleRenovatieproject in DeurleRenovatieproject in DeurleRenovatieproject in DeurleRenovatieproject in DeurleRenovatieproject in DeurleRenovatieproject in DeurleRenovatieproject in DeurleRenovatieproject in DeurleRenovatieproject in DeurleRenovatieproject in DeurleRenovatieproject in DeurleRenovatieproject in DeurleRenovatieproject in DeurleRenovatieproject in DeurleRenovatieproject in DeurleRenovatieproject in DeurleRenovatieproject in DeurleRenovatieproject in DeurleRenovatieproject in DeurleRenovatieproject in DeurleRenovatieproject in DeurleRenovatieproject in DeurleRenovatieproject in DeurleRenovatieproject in DeurleRenovatieproject in DeurleRenovatieproject in DeurleRenovatieproject in Deurle
Huis - Te huur

€ 499.000

Renovatieproject in Deurle

Doe een bod vanaf de vraagprijs! Ieder beargumenteerd bod wordt voorgelegd aan de eigenaars.

Voor meer info of een bezoek contacteer Sebastian op het nummer 0497 12 60 26 of mail sebastian@properties-makelaars.be

Deze villa is gelegen in Deurle (Sint-Martens-Latem), aan een zeer goede verbindingsweg en staat op een perceel van 1196m2. Alle noodzakelijke voorzieningen zijn in de buurt, scholen, winkels, openbaar vervoer, apotheek, etc. 

De indeling van de woning is als volgt. Het gelijkvloers omvat een ruime inkomhal, gastentoilet, leefruimte, keuken en een slaapkamer/bureaukamer. De eerste verdieping omvat een badkamer, berging en 2 slaapkamers. De zolder is niet ingericht, deze ruimte biedt genoeg potentieel om er meerdere kamers in te richten. Tot slot omvat de kelderverdieping meerdere bergruimtes en een garage voor 2 auto's. 

Aan de zijkant van de woning bevindt er zich nog een zonnig terras en achteraan de woning is er een omsloten tuin met voldoende privacy. 

Kortom heeft de woning enorm veel mogelijkheden en kunnen er meerdere onbenutte ruimtes benut worden.

De woning valt onder renovatieplicht. Aankoop mogelijk aan 1% registratierechten wanneer de voorwaarden worden voldaan. 
Referentie:
5920567
Bouwjaar:
1978
Slaapkamers:
3
Badkamers:
1
Grondoppervlakte:
1196 m²
Bewoonbare oppervlakte:
237 m²

Energie certificaat

EPC score:
567 kWh/m²/jaar
567
EPC code:
2852639
Asbestattest aanwezig:
Ja

Stedenbouwkundige informatie

Voorkooprecht:
Nee
Dagvaarding:
Nee
Verkavelingvergunning:
Nee
Bouwvergunning:
Ja
O-peil:
niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
Overstromingsrisico 2023:
Klasse A (geen kans)
G-score:
A
P-score:
A
€ 499.000

Jouw makelaar